Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

60χρονος δολοφόνησε άγρια 33χρονη - Την βίασε, της έκοψε την γλώσσα και την έκαψε ζωντανή

Το 90% της επιφάνειας του σώματός της ήταν καμένο

17 Σεπτεμβρίου 2020 11:03
60χρονος δολοφόνησε άγρια 33χρονη - Την βίασε, της έκοψε την γλώσσα και την έκαψε ζωντανή
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρίκη έχει προκαλέσει η δολοφονία μιας 33χρονης γυναίκας από έναν άντρα, ο οποίος αφού την κακοποίησε, της έκοψε την γλώσσα και την έκαψε ζωντανή.

Ο Dr. Andrew Hanosh, ο ιατροδικαστής που προχώρησε στην εξέταση της σωρού της άτυχης γυναίκας δεν μπορούσε να πιστέψει την αγριότητα με την οποία η Susie δολοφονήθηκε. Επίσης, κοντά στην εξιχνίαση ενός φρικιαστικού εγκλήματος πριν από 6 χρόνια είναι η ρωσική αστυνομία, με έναν 40χρονο να σκοτώνει, να τεμαχίζει και να λιώνει με τα κομμάτια μιας 25χρονης σε θειικό οξύ.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, ο δολοφόνος της Susie της είχε κόψει την γλώσσα, της έβαλε φωτιά και στη συνέχεια την έβαλε στο λαρύγγι της γυναίκας. Λίγο αργότερα της έβαλε φωτιά και την έκαψε όλη...

«Το θέαμα ήταν πρωτοφανές. Το 90% της επιφάνειας του σώματός της ήταν καμένο», ανέφερε ο ιατροδικαστής. Δράστης της άγριας δολοφονίας της 33χρονης φέρεται να είναι ο 60χρονος Jeffrey Morris, με τον έγκλημα να γίνεται στο Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών.

Άγρια δολοφονία: 17χρονη δολοφόνησε 37χρονο ντελιβερά

Με φρικτό τρόπο έχασε την ζωή του ένας 37χρονος διανομέας πιτσαρίας όταν πήγε την παραγγελία σε μια 17χρονη και εκείνη τον δολοφόνησε!

Ο άτυχος άνδρας ξεκίνησε για να πάει μια παραγγελία, ωστόσο κανείς δεν γνώριζε πως πήγαινε σε μια παγίδα θανάτου. Στην διεύθυνση που πήγε, υπήρχε μόνο η 17χρονη Jaelynn Billups και ο σύντροφός της, Alberto Vanmeter, οι οποίοι είχαν σκοπό να ληστέψουν τον άτυχο άνδρα.

Όταν ο Joshua κατάλαβε τι γινόταν προσπάθησε να αμυνθεί με αποτέλεσμα να δεχτεί την επίθεση των δυο νεαρών, με την Jaelynn να τον πυροβολεί εξ επαφής στο κεφάλι. Ο θάνατος του 37χρονου ήταν ακαριαίος. Επίσης, σε ένα ακόμη άγριο έγκλημα 30χρονος σκότωσε με σφυρί 12χρονο και 14χρονο.

Λίγο αργότερα βρέθηκε νεκρός και ο Vanmeter, έχοντας πάνω του τα χρήματα της ληστείας με την 17χρονη να κατηγορείται και για αυτή την δολοφονία.

36χρονος κατακρεούργησε τον γείτονά του με σφυρί, μπαλτά και μαχαίρι

Με φρικτό τρόπο δολοφόνησε τον ηλικιωμένο γείτονά του, που ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, ο 36χρονος Μάικλ Μπράιαντ. Ενώ, άνδρας ανάγκασε την πρώην γυναίκα του να τον βλέπει ενώ ακρωτηρίαζε τα γεννητικά όργανα του συντρόφου της.

Ο συνταξιούχος Άλαν Γουάιατ παραπονιόταν ότι στο διαμέρισμα του Μπράιαντ στο Γκίλινγχαμ της Βρετανίας γινόταν διακίνηση ναρκωτικών. Ο 36χρονος φέρεται να εξοργίστηκε και σκότωσε τον άτυχο ηλικιωμένο με σφυρί, μπαλτά και μαχαίρι και έπειτα επιχείρησε να κάψει τη σορό του για να γλιτώσει, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Μπράιαντ δήλωσε ένοχος για τη δολοφονία και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη. «Ευχόμαστε το πρόσωπο του αγαπημένου μας Άλαν να σε στοιχειώνει για πάντα» είπε η ανιψιά του 68χρονου Γουάιατ. «Μας στέρησες το δικαίωμα να του πούμε αντίο με τον πιο φρικτό τρόπο» τόνισε.

Κατά την ανακοίνωση της ποινής του, η δικαστής είπε ότι οι λεπτομέρειες της δολοφονίας ήταν «αποτρόπαιες» και δήλωσε βέβαιη ότι ο Μπράιαντ σκότωσε τον Γουάιατ για προσωπικό όφελος.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share