Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρίλερ με τα κίνητρα της διπλής δολοφονίας στον Ασπρόπυργο - Τι ψάχνει η Αστυνομία

Ραγδαίες εξελίξεις!

14 Σεπτεμβρίου 2020 13:52
Θρίλερ με τα κίνητρα της διπλής δολοφονίας στον Ασπρόπυργο - Τι ψάχνει η Αστυνομία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το κίνητρο της διπλής δολοφονίας των εργατών από ο Μπαγκλαντές αναζητούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής που βρίσκονται από τις 09:00 το πρωί στον Ασπρόπυργο.

Το θρίλερ ξεκίνησε όταν εντός κοντέινερ εταιρείας εμπορευματοκιβωτίων, επί της οδού Αγίου Γεωργίου στον Ασπρόπυργο, εντοπίστηκαν τα πτώματα των δύο ανδρών από το Μπαγκλαντές. Αμφότεροι έφεραν στο κεφάλι τραύματα που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι από πυροβόλο όπλο, ενώ εντός της ημέρας θα υπάρχει και το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. δύο είναι τα ενδεχόμενα κίνητρα της δολοφονίας: είτε ο δράστης να είχε πρόθεση τη ληστεία και η κατάσταση να ξέφυγε, είτε να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αλλοδαπών. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας λαμβάνουν καταθέσεις και αναζητούν τυχόν υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Να αναφέρουμε, τέλος, ότι ο ένας από τους δύο άνδρες εργάζονταν ως φύλακας στην εταιρεία.

Συναγερμός στον Ασπρόπυργο: Στρατιώτης πυροβόλησε κατά λάθος δύο οπλίτες στο στρατόπεδο

Ατύχημα υπήρξε στο στρατόπεδο του Στρατού Ξηράς στον Ασπρόπυργο, καθώς στρατιώτης πυροβόλησε κατά λάθος δύο οπλίτες.

Σύμφωνα με το enikos.gr οι τρεις οπλίτες μόλις είχαν τελειώσει από την έπαρση της σημαίας. Καθώς επέστρεφαν στους θαλάμους τους, το όπλο του ενός εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα η σφαίρα να βρει τον έναν στην γάμπα και τον άλλο στην φτέρνα, ενώ συναγερμός έχει υπάρξει και με τον κορωνοϊό στο Στρατό.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο από το Γενικό Επιτελείο Στρατού οι Οπλίτες Θητείας διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (401 ΓΣΝΑ) για την παροχή πρώτων βοηθειών. Οι πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι έχουν τραυματιστεί ελαφρά. Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται αρμοδίως.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share