Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

35χρονη μητέρα κατέσφαξε την 5χρονη κόρη της (Video)

Άγρια δολοφονία

12 Σεπτεμβρίου 2020 13:25
35χρονη μητέρα κατέσφαξε την 5χρονη κόρη της (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

35χρονη μητέρα κατέσφαξε την 5χρονη κόρη της και θα δικαστεί από τις φυλακές όπου έχει προφυλακιστεί και μέσω ίντερνετ θα παρακολουθεί τη διαδικασία στο δικαστήριο, λόγω των έκτακτων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί λόγω του κορωνοϊού.

Η δολοφονία έγινε στις 30 Ιουνίου. Οι γείτονες στο σπίτι της άκουσαν παιδικές φωνές και κλάματα και ειδοποίησαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, και μπήκαν στο σπίτι, αντίκρυσαν μια μεγάλη λίμνη αίματος και ένα νεκρό κοριτσάκι. Επίσης, σε ένα ακόμη άγριο έγκλημα 30χρονος σκότωσε με σφυρί 12χρονο και 14χρονο.

Σε άλλο δωμάτιο ανακάλυψαν ήσυχη τη μάνα να κάθεται και να καπνίζει. Τα στοιχεία τους οδήγησαν στο εξής σενάριο. Η μητέρα νευρίασε με το κοριτσάκι της και το κατέσφαξε. Στη συνέχεια σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό έκρυψε το μαχαίρι και συνέχιζε να κάνει τις δουλειές της.

Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να βρουν το όπλο του εγκλήματος και τώρα η γυναίκα από τη Σρι Λάνκα είναι έτοιμη να δικαστεί και να υποστεί τις συνέπειες του νόμου.

36χρονος κατακρεούργησε τον γείτονά του με σφυρί, μπαλτά και μαχαίρι

Με φρικτό τρόπο δολοφόνησε τον ηλικιωμένο γείτονά του, που ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, ο 36χρονος Μάικλ Μπράιαντ. Ενώ, άνδρας ανάγκασε την πρώην γυναίκα του να τον βλέπει ενώ ακρωτηρίαζε τα γεννητικά όργανα του συντρόφου της.

Ο συνταξιούχος Άλαν Γουάιατ παραπονιόταν ότι στο διαμέρισμα του Μπράιαντ στο Γκίλινγχαμ της Βρετανίας γινόταν διακίνηση ναρκωτικών. Ο 36χρονος φέρεται να εξοργίστηκε και σκότωσε τον άτυχο ηλικιωμένο με σφυρί, μπαλτά και μαχαίρι και έπειτα επιχείρησε να κάψει τη σορό του για να γλιτώσει, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Μπράιαντ δήλωσε ένοχος για τη δολοφονία και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη. «Ευχόμαστε το πρόσωπο του αγαπημένου μας Άλαν να σε στοιχειώνει για πάντα» είπε η ανιψιά του 68χρονου Γουάιατ. «Μας στέρησες το δικαίωμα να του πούμε αντίο με τον πιο φρικτό τρόπο» τόνισε.

Κατά την ανακοίνωση της ποινής του, η δικαστής είπε ότι οι λεπτομέρειες της δολοφονίας ήταν «αποτρόπαιες» και δήλωσε βέβαιη ότι ο Μπράιαντ σκότωσε τον Γουάιατ για προσωπικό όφελος.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share