Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκ: 35χρονη βρέθηκε κρεμασμένη και ο γιος της πνιγμένος μέσα στο διαμέρισμα τους

Φρίκη

8 Σεπτεμβρίου 2020 10:16
Σοκ: 35χρονη βρέθηκε κρεμασμένη και ο γιος της πνιγμένος μέσα στο διαμέρισμα τους
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει μία οικογενειακή τραγωδία που συνέβη στο Λονδίνο καθώς μία 35χρονη μητέρα και ο 7χρονος γιος της βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους. Ενώ, ένας 36χρονος κατακρεούργησε τον γείτονά του με σφυρί, μπαλτά και μαχαίρι.

Συγκεκριμένα η 35χρονη Yulia Gokcedag και ο 7χρονος γιος της Τιμούρ βρέθηκαν από την αστυνομία νεκροί μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμεναν στο Λονδίνο στις 13 Αυγούστου.

Μία ημέρα νωρίτερα είχε δηλωθεί η εξαφάνιση τους. Σύμφωνα με την αστυνομία η νεκροψία που διενεργήθηκε έδειξε ότι η 35χρονη κρεμάστηκε, ενώ η αιτία θανάτου του 7χρονου ήταν πνιγμός.

Η αστυνομία δεν έχει εντοπίσει κάποιο άτομο που να σχετίζεται με το περιστατικό, ενώ την έρευνα δειξάγει η ειδική εγκληματολογική ομάδα.

Άνδρας ανάγκασε την πρώην γυναίκα του να τον βλέπει ενώ ακρωτηρίαζε τα γεννητικά όργανα του συντρόφου της - Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Ο δράστης του σαδιστικού και φρικτού εγκλήματος, Κάρλος Σάντε Φιντάλγκο, έδεσε με ηλεκτρικά καλώδια την πρώην του και την ανάγκασε να τον βλέπει να ακρωτηριάζει τα γεννητικά όργανα του τωρινού της συντρόφου για έξι ώρες.

Η γυναίκα κατάφερε κάποια στιγμή να λυθεί και ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία ξεκίνησε ανθωποκυνηγητό και τελικά βρήκε τον δράστη νεκρό, έχοντας βάλει τέλος στη ζωή του. Το φρικτό περιστατικό συνέβη σε ένα μικρό χωριό της Πορτογαλίας. Ενώ, μια 19χρονη έγκυος πυροβόλησε τον σύντροφό της μπροστά στα μάτια της 3χρονης κόρης του.

Όπως αναφέρει η Daily Star, επικαλούμενη ανακοίνωση της ισπανικής αστυνομίας, ο Φιντάλγκο έδεσε την πρώην σύζυγό του στο σπίτι που έκανε διακοπές με τον 53χρονο φίλο της και την αναγκάσε να τον παρακολουθεί όσο εκείνος ακρωτηρίαζε τα γεννητικά όργανα του θύματος για σχεδόν έξι ώρες με μαχαίρια και ένα σπαθί κατάνα.

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο δράστης του φρικτού εγκλήματος είχε βάλει GPS στο αυτοκίνητο της πρώην συζύγου του και παρακολουθούσε τις κινήσεις του ζευγαριού.

27χρονος σκότωσε την πρώην του μπροστά στα 6 παιδιά της - Φρικιαστικές λεπτομέρειες

Ένας 27χρονος εισέβαλε στο σπίτι της πρώην του στη Φλόριντα των ΗΠΑ και τη σκότωσε μπροστά στα μάτια των 6 παιδιών της. Επίσης, ένα 16χρονο αγόρι από το Άκρινγκτον της Βρετανίας στραγγάλισε μία δασκάλα και πέταξε τη σορό της σε κάδο σκουπιδιών.

Ο Ντόναλντ Γουίλιαμς φέρεται να πυροβόλησε την άτυχη Μάριμπελ Μοράλες-Ροσάδο τη στιγμή που η 10χρονη κόρη της συμμετείχε σε online μάθημα στο Zoom. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Star, η δασκάλα της την είδε να κλείνει τα αυτιά της με τα χέρια της και έπειτα μαύρισε η οθόνη.

Ο Γουίλιαμς φέρεται να έφυγε από το σπίτι του θύματος με ποδήλατο κι έπειτα πήρε λεωφορείο, ο οδηγός του οποίου ενημέρωσε την αστυνομία επειδή του φάνηκε ύποπτος.

Η αστυνομία πιστεύει ότι τα περισσότερα από τα παιδιά της Μάριμπελ, ηλικίας από 10 έως 17 ετών, είδαν με τα μάτια τους τη δολοφονία της μητέρας τους.

Ο Γουίλιαμς και η Μάριμπελ φέρεται να είχαν χωρίσει εδώ και ένα χρόνο αλλά ο 27χρονος ζούσε κοντά στο σπίτι της άτυχης γυναίκας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share