Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οικογενειακή τραγωδία: Μάνα σκότωσε τα πέντε της παιδιά και μετά πήγε να αυτοκτονήσει στην Γερμανία

Έπεσε στις ράγες του τρένου

3 Σεπτεμβρίου 2020 17:10
Οικογενειακή τραγωδία: Μάνα σκότωσε τα πέντε της παιδιά και μετά πήγε να αυτοκτονήσει στην Γερμανία

Πέντε παιδιά βρέθηκαν νεκρά σε πολυκατοικία στην πόλη που βρίσκεται στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας- Βεστφαλίας στην Γερμανία.

Όπως μεταδίδουν τα γερμανικά ΜΜΕ, η μάνα των παιδιών είναι και η δολοφόνος. Σύμφωνα με πληροφορίες της γερμανικής εφημερίδας BILD, η γιαγιά των άτυχων παιδιών κάλεσε την αστυνομία λέγοντας ότι η κόρη της 27 ετών σκότωσε πέντε από τα παιδιά της. Η υπόθεση θυμίζει αυτή εδώ, στην οποία ένα ζευγάρι σκότωσε ένα βρέφος 7 μηνών.

Στη συνέχεια έφυγε από το σπίτι παίρνοντας το έκτο παιδί της προκειμένου να θέσει τέλος στη ζωή της. Τα παιδιά που βρέθηκαν νεκρά ήταν ενός, δύο, τριών, έξι και οκτώ ετών.

Αφού σκότωσε τα παιδιά της, σύμφωνα με πληροφορίες του BILD, η μητέρα επιχείρησε να αυτοκτονήσει πηδώντας στις ράγες του τρένου στο Ντίσελντορφ στις 1:47 μ.μ. (ώρα Γερμανίας).

Η 27χρονη φέρει σοβαρά τραύματα και βρίσκεται υπό κράτηση, όπως γράφει η BILD. Εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε στο περιοδικό «FOCUS» ότι οι σοροί των πέντε παιδιών εντοπίστηκαν σε σπίτι στην οδό Hasselstrasse.
Ο ίδιος δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Αστυνομικοί και διασώστες έχουν σπεύσει στον τόπο της τραγωδίας. «Τα παιδιά βρέθηκαν νεκρά σε διαμέρισμα», δήλωσε νωρίτερα εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Βούπερταλ μιλώντας στο Γερμανικό Πρακτορείο.

Φρικιαστικό: Έσφαξε την έγκυο κοπέλα του και της πήρε το μωρό

Σαν σενάριο από ταινία τρόμου είναι η υπόθεση της δολοφονίας μαι εγκύου στην Βραζιλία. Η κοπέλα βρέθηκε νεκρή και όχι μόνο αυτό. Την κατέσφαξαν και της πήραν το παιδί!

Όλα έγιναν στην πόλη Κανελίνια, στην πολιτεία Σάντα Καταρίνα της Βραζιλίας. Η 24χρονη Φλάβια Γκοντίνιο Μάφρα πίστεψε μια παιδική της φίλη ότι της είχε οργανώσει πάρτι για την έλευση του μωρού της το οποίο θα γεννιόταν σε 2 εβδομάδες.

Έτσι την παρέσυρε και αφού την σκότωσε χτυπώντας την με ένα τούβλο στο κεφάλι, της πήρε το μωρό.

Η γυναίκα ομολόγησε ότι της είχε γίνει εμμονή να κλέψει το μωρό μετά από αποβολή που είχε η ίδια στις αρχές του χρόνου.

Μια ιστορία που μας θυμίζει τον 39χρονο που έσφαξε την πρώην γυναίκα του και το φίλο της!

Σύμφωνα με τον επικεφαλής των αστυνομικών που έκαναν τις έρευνες και διαλεύκαναν την υπόθεση, η δολοφόνος έκοψε την κοιλιά της 24χρονης και της πήρε το μωρό.

Το πτώμα της βρέθηκε από τον σύζυγο και την μητέρα της την περασμένη Παρασκευή. Την είχαν εγκαταλείψει σε μια αυλή.

Το μωρό μετέφεραν στο νοσοκομείο η δράστης και ο σύζυγός της και συνελήφθησαν. Το μωρό νοσηλεύεται σε νοσοκομείο Παίδων με τραύματα αφού τραυματίστηκε την ώρα που το έπαιρναν βίαια από την μητέρα του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share