Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρικιαστικό: Έσφαξε την έγκυο κοπέλα του και της πήρε το μωρό

Ανατριχιαστικό!

3 Σεπτεμβρίου 2020 11:15
Φρικιαστικό: Έσφαξε την έγκυο κοπέλα του και της πήρε το μωρό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σαν σενάριο από ταινία τρόμου είναι η υπόθεση της δολοφονίας μαι εγκύου στην Βραζιλία. Η κοπέλα βρέθηκε νεκρή και όχι μόνο αυτό. Την κατέσφαξαν και της πήραν το παιδί!

Όλα έγιναν στην πόλη Κανελίνια, στην πολιτεία Σάντα Καταρίνα της Βραζιλίας. Η 24χρονη Φλάβια Γκοντίνιο Μάφρα πίστεψε μια παιδική της φίλη ότι της είχε οργανώσει πάρτι για την έλευση του μωρού της το οποίο θα γεννιόταν σε 2 εβδομάδες.

Έτσι την παρέσυρε και αφού την σκότωσε χτυπώντας την με ένα τούβλο στο κεφάλι, της πήρε το μωρό.

Η γυναίκα ομολόγησε ότι της είχε γίνει εμμονή να κλέψει το μωρό μετά από αποβολή που είχε η ίδια στις αρχές του χρόνου.

Μια ιστορία που μας θυμίζει τον 39χρονο που έσφαξε την πρώην γυναίκα του και το φίλο της!

Σύμφωνα με τον επικεφαλής των αστυνομικών που έκαναν τις έρευνες και διαλεύκαναν την υπόθεση, η δολοφόνος έκοψε την κοιλιά της 24χρονης και της πήρε το μωρό.

Το πτώμα της βρέθηκε από τον σύζυγο και την μητέρα της την περασμένη Παρασκευή. Την είχαν εγκαταλείψει σε μια αυλή.

Το μωρό μετέφεραν στο νοσοκομείο η δράστης και ο σύζυγός της και συνελήφθησαν. Το μωρό νοσηλεύεται σε νοσοκομείο Παίδων με τραύματα αφού τραυματίστηκε την ώρα που το έπαιρναν βίαια από την μητέρα του.

25χρονος πυροβόλησε εν ψυχρώ 5χρονο αγοράκι

Μια άγρια δολοφονία έγινε στη Βόρεια Καρολίνα με ένα 5χρονο αγοράκι να πυροβολείται στο κεφάλι από τον 25χρονο γείτονά του επειδή μπήκε με το ποδήλατο στον κήπο του! Επίσης, ένας 27χρονος εισέβαλε στο σπίτι της πρώην του στη Φλόριντα των ΗΠΑ και τη σκότωσε μπροστά στα μάτια των 6 παιδιών της.

Οι γείτονες αναφέρουν πως ο δράστης είχε γεύμα με τον πατέρα του 5χρονου και μάλιστα στο σπίτι βρισκόταν ακόμη η οικογένεια! Η αστυνομία ερευνά ακόμη τα κίνητρα της δολοφονίας καθώς η δικαιολογία πως ο Sessoms πυροβόλησε τον Cannon επειδή μπήκε με το ποδήλατο στην αυλή, δεν μοιάζει ιδιαίτερα πειστική.

16χρονος στραγγάλισε την 47χρονη δασκάλα του - Καρέ-καρέ η φρικιαστική στιγμή που σέρνει τη σορό με κάδο (Video)

Ένα 16χρονο αγόρι από το Άκρινγκτον της Βρετανίας στραγγάλισε μία δασκάλα και πέταξε τη σορό της σε κάδο σκουπιδιών. Επίσης, ένα φρικιαστικό έγκλημα έγινε και στο Λονδίνο με έναν 35χρονο να δολοφονεί δυο γυναίκες και να κρύβει τα πτώματά τους μέσα σε καταψύκτη.

Ο νεαρός στραγγάλισε τη 47χρονη Λίντσεϊ Μπίρμπεκ, μητέρα δύο παιδιών, τύλιξε τη σορό της σε δύο πλαστικές σακούλες και τη μετέφερε με έναν κάδο σκουπιδιών σε κοντινό νεκροταφείο.

Το ειδεχθές έγκλημα συνέβη τον περασμένο Αύγουστο αλλά οι λεπτομέρειες έγιναν γνωστές κατά τη διάρκεια της δίκης που είναι σε εξέλιξη σε δικαστήριο του Πρέστον.

Τη σορό της άτυχης δασκάλας ανακάλυψε, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, ένας περαστικός 12 μέρες αφότου είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη.

Την ημέρα της δολοφονίας της, η 47χρονη είχε βγει για μια βόλτα σε ένα κοντινό πάρκο. Είχε καλέσει την κόρη της και τον φίλο της για τσάι αλλά δεν επέστρεψε ποτέ και η οικογένειά της ανησύχησε.

Ο 17χρονος καταδικάστηκε για τη δολοφονία της δασκάλας μετά από πολύωρη κατάθεση αλλά αρνήθηκε ότι τη σκότωσε. Όπως είπε, ήταν αυτός που μετέφερε τη σορό της στο νεκροταφείο με τον κάδο σκουπιδιών αλλά δεν τη σκότωσε εκείνος. Ισχυρίζεται ότι κάποιος «μυστηριώδης άνδρας» του έδωσε χρήματα για να ξεφορτωθεί τη σορό της άτυχης γυναίκας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share