Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

62χρονος σκότωσε πάνω από 50 οδηγούς ταξί - Πετούσε τα πτώματα σε... κροκόδειλους

Φρικτό έγκλημα

15 Αυγούστου 2020 18:03
62χρονος σκότωσε πάνω από 50 οδηγούς ταξί - Πετούσε τα πτώματα σε... κροκόδειλους
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως 62χρονος στην Ινδία, ομολόγησε πως όχι μόνο δολοφόνησε περισσότερους από 50 ταξιτζήδες, αλλά παραδέχτηκε και ότι πετούσε τα πτώματά στους... κροκόδειλους. Ενώ, θρίλερ επικρατεί με τον θάνατο ενός βρέφους μόλις 7 ημερών, το οποίο βρέθηκε μέσα σε κουβά με πίσσα!

Μεταξύ του 2002 και του 2004, ο Ινδός Ντεβέντερ Σάρμα είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για το φόνο έως επτά οδηγών ταξί. Έχοντας περάσει 16 χρόνια σε φυλακή της Τζαϊπούρ, στο Ρατζαστάν της Ινδίας, ο 62χρονος Σάρμα βγήκε με 20ήμερη άδεια τον Ιανουάριο, από την οποία ουδέποτε επέστρεψε.

Περίπου έξι μήνες μετά την εξαφάνισή του, συνελήφθη στην πρωτεύουσα Δελχί, όπου ζούσε με μια χήρα, την οποία και είχε παντρευτεί σε αυτό το διάστημα. Κατά τη νέα σύλληψή του, ο Σάρμα ομολόγησε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να επιστρέψει στη φυλακή, ενώ προχώρησε σε λεπτομέρειες για το εγκληματικό παρελθόν του.

Έχοντας πτυχίο παραδοσιακής ινδικής ιατρικής, από το 1984 και για 11 χρόνια ο Σάρμα διοικούσε μία κλινική σε νοσοκομείο στο Ρατζαστάν. Όταν όμως η κλινική φαλίρισε, ο 62χρονος ενεπλάκη σε διάφορες απάτες, ενώ το 2004 συνελήφθη για συμμετοχή σε παράνομες μεταμοσχεύσεις νεφρών. Μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία, η ανάμειξή του σε περισσότερες από 125 τέτοιες μεταμοσχεύσεις του είχαν αποφέρει μεταξύ 6.680 και 9.350 δολάρια.

Τους σκότωνε για να πουλάει τα ταξί τους

Την ίδια εποχή αποτελούσε μέλος μιας συμμορίας στη βόρεια πολιτεία της Ούταρ Πραντές, η οποία μίσθωνε οδηγούς ταξί τους οποίους σκότωνε σε απομονωμένα σημεία και στη συνέχεια εγκατέλειπε τα πτώματά τους σε κανάλια όπου σύχναζαν κροκόδειλοι, ώστε να μην υπάρχει καμία πιθανότητα να βρεθούν τα ίχνη τους!

Σκοπός της συμμορίας ήταν να πουλάει τα ταξί –είτε ολόκληρα είτε σε μέρη- έναντι 270 δολαρίων για κάθε ένα από αυτά.

Ο Σάρμα, εν τέλει, ομολόγησε ότι υπήρξε ο «εγκέφαλος» πίσω από τις δολοφονίες περισσότερων από 50 οδηγών ταξί, παρότι είχε καταδικαστεί για ελάχιστους από αυτούς. Μάλιστα, στη φυλακή είχε οδηγηθεί επειδή είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω να σκοτώνει έναν ταξιτζή.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share