Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

16χρονος στραγγάλισε την 47χρονη δασκάλα του - Καρέ-καρέ η φρικιαστική στιγμή που σέρνει τη σορό με κάδο (Video)

Άγρια δολοφονία

13 Αυγούστου 2020 14:48
16χρονος στραγγάλισε την 47χρονη δασκάλα του - Καρέ-καρέ η φρικιαστική στιγμή που σέρνει τη σορό με κάδο (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα 16χρονο αγόρι από το Άκρινγκτον της Βρετανίας στραγγάλισε μία δασκάλα και πέταξε τη σορό της σε κάδο σκουπιδιών. Επίσης, ένα φρικιαστικό έγκλημα έγινε και στο Λονδίνο με έναν 35χρονο να δολοφονεί δυο γυναίκες και να κρύβει τα πτώματά τους μέσα σε καταψύκτη.

Ο νεαρός στραγγάλισε τη 47χρονη Λίντσεϊ Μπίρμπεκ, μητέρα δύο παιδιών, τύλιξε τη σορό της σε δύο πλαστικές σακούλες και τη μετέφερε με έναν κάδο σκουπιδιών σε κοντινό νεκροταφείο.

Το ειδεχθές έγκλημα συνέβη τον περασμένο Αύγουστο αλλά οι λεπτομέρειες έγιναν γνωστές κατά τη διάρκεια της δίκης που είναι σε εξέλιξη σε δικαστήριο του Πρέστον.

Τη σορό της άτυχης δασκάλας ανακάλυψε, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, ένας περαστικός 12 μέρες αφότου είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη.

Την ημέρα της δολοφονίας της, η 47χρονη είχε βγει για μια βόλτα σε ένα κοντινό πάρκο. Είχε καλέσει την κόρη της και τον φίλο της για τσάι αλλά δεν επέστρεψε ποτέ και η οικογένειά της ανησύχησε.

Ο 17χρονος καταδικάστηκε για τη δολοφονία της δασκάλας μετά από πολύωρη κατάθεση αλλά αρνήθηκε ότι τη σκότωσε. Όπως είπε, ήταν αυτός που μετέφερε τη σορό της στο νεκροταφείο με τον κάδο σκουπιδιών αλλά δεν τη σκότωσε εκείνος. Ισχυρίζεται ότι κάποιος «μυστηριώδης άνδρας» του έδωσε χρήματα για να ξεφορτωθεί τη σορό της άτυχης γυναίκας.

Φρικιαστική δολοφονία: Εκτελέστηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι 30χρονη ετοιμόγεννη

Μια φρικιαστική δολοφονία εκτυλίχθηκε στο Μέριλαντ των ΗΠΑ με μια 30χρονη ετοιμόγεννη να εκτελείται με μια σφαίρα στο κεφάλι και το βρέφος να δίνει τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η Rabiah Ahmad από το Μέριλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών, βρέθηκε, σύμφωνα με τις Αρχές, στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή. Η άτυχη 30χρονη δέχτηκε μια σφαίρα στο κεφάλι ενώ συνολικά η οικία της δέχτηκε πάνω από 25 πυροβολισμούς!

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, με το πλήρωμα να καταφέρνει να πάρει το βρέφος από την κοιλιά της. Το αγοράκι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και οι γιατροί δίνουν μάχη για να το κρατήσουν στην ζωή.

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα είναι αν κάποιος ένοικος του κτηρίου ήταν ο στόχος της τυφλής επίθεσης, που κόστισε στην Rabiah την ζωή της. Επίσης, ένα φρικτό έγκλημα έγινε στο Πακιστάν με έναν 57χρονο Αμερικανό να δολοφονείται εν ψυχρώ μέσα σε δικαστήριο.

«Είμαστε μια ήσυχη γειτονιά. Υπάρχουν μικρά παιδιά που παίζουν στον δρόμο», δήλωσε ένοικος της πολυκατοικίας.

«Μια τραγωδία πέρα από κάθε φαντασία έγινε στην γειτονιά μας. Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε να συμβεί ξανά», δήλωσε ο σερίφης του Howard County, Calvin Ball.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share