Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δολοφόνησαν γνωστό τραγουδιστή - Τον «γάζωσαν» στη μέση του δρόμου (Video)

Άγριο έγκλημα

7 Αυγούστου 2020 11:46
Δολοφόνησαν γνωστό τραγουδιστή - Τον «γάζωσαν» στη μέση του δρόμου (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δολοφονία διάσημου ράπερ-τραγουδιστή συγκλονίζει τις ΗΠΑ, καθώς μετά από ενέδρα θανάτου έπεσε νεκρός ο FBG Duck. Μαζί με τον νεαρό ράπερ ήταν δυο ακόμη άτομα, τα οποία νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Σικάγο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο ράπερ και οι φίλοι του ψώνιζαν, όταν ένα όχημα με τέσσερις ένοπλους σταμάτησε δίπλα τους, κατέβηκαν 5 ένοπλοι και κυριολεκτικά... γάζωσαν την παρέα. Επίσης, πριν λίγες μέρες είχε δολοφονηθεί επίσης ένας 27χρονος τραγουδιστής.

Το σοκαριστικό περιστατικό υπάρχει σε κάμερα ασφαλείας και η αστυνομία ελπίζει πως θα δώσει απαντήσεις για τις ταυτότητες των δραστών.

«Είχαμε τον πυροβολισμό τριών ανδρών. Ένα όχημα σταμάτησε και οι ένοπλοι που κατέβηκαν πυροβόλησαν τους άνδρες. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε ένας εξ αυτών», ανέφερε ο σερίφης Daniel O'Shea.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Ιούνιο του 2018, ο FBG Duck είχε γίνει ξανά στόχος επίθεσης, ωστόσο τότε είχε σωθεί καθώς οι σφαίρες τον είχαν βρει στον ώμο.

Άγρια δολοφονία διάσημου τραγουδιστή: Τον σκότωσαν στη μέση του δρόμου (photo-video)

Θρήνος στον κόσμο της μουσικής καθώς σε ηλικία μόλις 21 ετών δολοφονήθηκε ο διάσημος Καναδός τραγουδιστής, Χουντίνι. Ακόμη ένα σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά τον χαμό του Τζον Πράιν από επιπλοκές του φονικού ιού σε ηλικία 73 ετών.

Τους δράστες της δολοφονίας του 21χρονου ράπερ από τον Καναδά αναζητούν οι Αρχές του Τορόντο. Ο νεαρός καλλιτέχνης δέχθηκε φονική επίθεση ενώ βρισκόταν με άλλα δύο άτομα στη συμβολή των οδών King και Blue Jays Way στο Τορόντο.

Ο νεαρός έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς στη συμβολή των οδών King Street και Peters στο Τορόντο. Σύμφωνα το κανάλι CP24 News, βρισκόταν εκεί με δυο φίλους του, όταν ένα αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα τους και οι επιβάτες του άνοιξαν πυρ εναντίον τους γύρω στις 4 το απόγευμα.

Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο βρήκαν έναν άνδρα που έφερε τραύματα από πυροβολισμούς. Άλλοι δύο τραυματίες εντοπίστηκαν λίγο αργότερα, μετέδωσε το ειδησεογραφικό δίκτυο, ενώ ο Χουντίνι εξέπνευσε στο νοσοκομείο γύρω στις 6:30 το απόγευμα

Η αστυνομία είπε ότι τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο φέροντας τραύματα από όπλο. Ένας 21χρονος και ένας 15χρονος διακομίστηκαν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση ενώ μία 27χρονη γυναίκα είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Το περιστατικό συνέβη έξω από ξενοδοχείο της περιοχής και οι αστυνομικοί μελετούν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας για να εντοπίσουν τους δράστες της φονικής επίθεσης. Αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι άκουσε έξι με 10 πυροβολισμούς προτού φθάσει η αστυνομία στο σημείο.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share