Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μητέρα στραγγάλισε τον 8χρονο γιό της! Ανακάλυψε τη σχέση της με τον πεθερό της

Σύγχρονη Μήδεια

31 Ιουλίου 2020 13:07
Μητέρα στραγγάλισε τον 8χρονο γιό της! Ανακάλυψε τη σχέση της με τον πεθερό της
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκ σε ολόκληρη την Ιταλία έχει προκαλέσει το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα ένα 8χρονο παιδί και δράστη την ίδια του τη μητέρα. Επίσης, μπροστά σε ένα θέαμα που προκάλεσε σοκ ακόμη και στον ιατροδικαστή, βρέθηκαν οι αστυνομικοί καθώς ένας 18χρονος δολοφόνησε με 19 μαχαιριές 61χρονο, με τον σπόνδυλο που κρατούσε το κρανίο στη θέση του να θρυμματίζεται!

Η γυναίκα – τέρας στραγγάλισε με καλώδια το ίδιο της το παιδί όταν εκείνο αντιλήφθηκε ότι η μητέρα του είχε ερωτικό δεσμό με τον παππού του, δηλαδή με τον πεθερό της!

Η σορός του παιδιού βρέθηκε σε μια πλαγιά στη Σικελία και παρά το ότι η μητέρα είχε δηλώσει την εξαφάνισή του, οι αστυνομικοί κατάλαβαν αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Εκείνη υποστήριξε στο δικαστήριο ότι συνεργός στο φόνο είναι και ο εραστής πεθερός της, όμως εκείνος αρνείται τα πάντα. Ο ίδιος δεν είχε κάποια νομική συνέπεια, όμως η Veronica Panarello καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλακή.

6χρονος πυροβόλησε από πρόθεση και σκότωσε τον 8χρονο φίλο του - Το μεγάλο δίλημμα των δικαστών

Tον Μάιο του 1929 o 6χρονος Καρλ έψαχνε μαζί με τον 8χρονο φίλο του, Σέσιλ, πολύτιμα μέταλλα στους δρόμους του Κεντάκι. Μια αδιανόητη τραγωδία συνέβη στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, όπου ένας 13χρονος σκότωσε τον αδερφό του, μόλις 9 ετών.

Ο Καρλ συνήθιζε να τριγυρνάει στους δρόμους και να αναζητά μέταλλα, τα οποία πουλούσε σε εμπόρους. Στις 18 Μαΐου τα δύο παιδιά βρήκαν ένα πολύτιμο μέταλλο, το οποίο διεκδικούσαν και οι δυο, με αποτέλεσμα να τσακωθούν.

Ο Σεσίλ χτύπησε τον Καρλ στο πρόσωπο και εκείνος τον απείλησε ότι θα τον σκότωνε. Πήγε σπίτι του πήρε το όπλο του πατέρα του, επέστρεψε στον Σεσίλ, του φώναξε «θα σε πυροβολήσω» και τον σκότωσε.

Ο Καρλ ήταν ο νεότερος δολοφόνος στην ιστορία της Αμερικής. Μια εβδομάδα αργότερα, ο Καρλ Νιούτον Μάχαν, όπως ήταν ολόκληρο το όνομα του, πέρασε από δίκη με την κατηγορία της ανθρωποκτόνιας.

Η δίκη πήρε μεγάλη δημοσιότητα και καλύφθηκε από τον Τύπο. Ο Καρλ εμφανιζόταν στα πρωτοσέλιδα, ντυμένος με κοστούμι, κρατώντας την αγαπημένη του κούκλα ή αγκαλιά με τη μητέρα του.

Στην κατάθεσή του εξήγησε τι συνέβη και τους λόγους που τον οδήγησαν να σκοτώσει τον φίλο του. Κατά τη διάρκεια της δίκης κοιμόταν στα έδρανα και συμπεριφερόταν σαν ένα φυσιολογικό παιδί. Γράμματα από όλη τη χώρα έφθαναν στους γονείς του, με λόγια συμπαράστασης.

Το δικαστήριο, λόγω του νεαρού της ηλικίας του Καρλ, του επέβαλλε τη μικρότερη ποινή που προβλέπεται για ανθρωποκτονία. Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 500 δολαρίων και καταδικάστηκε να περάσει 15 χρόνια σε αναμορφωτήριο.

Τελικά, ένας δικαστής έξεδωσε νέο ένταλμα με το οποίο απαγόρευε να σταλεί το παιδί σε αναμορφωτήριο και επέστρεψε σπίτι του. Είναι άγνωστο πως συνέχισε τη ζωή του. Οι ελάχιστες πληροφορίες για τη μετέπειτα πορεία του, αναφέρουν ότι μετακόμισε στο Jefferson County και πέθανε το 1958 σε ηλικία 35 ετών.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share