Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Φιλιατρά: Η 57χρονη πάλεψε για τη ζωή της - Ο φρικτός τρόπος που σκοτώθηκε από τον 34χρονο

Όλες οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης

24 Ιουλίου 2020 15:13
Έγκλημα στα Φιλιατρά: Η 57χρονη πάλεψε για τη ζωή της - Ο φρικτός τρόπος που σκοτώθηκε από τον 34χρονο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρουν διαρκώς οι λεπτομέρειες, που προκύπτουν για το έγκλημα στα Φιλιατρά, με την 57χρονη να φαίνεται τελικά πως είχε παλέψει για τη ζωή της, ενώ ο τρόπος που σκοτώθηκε από τον 34χρονο ήταν ακραία φρικτός, όπως και ο λόγος που συνέβη το σκηνικό.

Το καλό είναι πως ο 34χρονος από το Πακιστάν βρέθηκε άμεσα, καθώς σε λιγότερο από ένα 24ωρο οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας έλυσαν την υπόθεση, με το μοιραίο του λάθος να είναι πως αναγνωρίστηκε από το υλικό που υπήρχε στις κάμερες, παρότι φορούσε μάσκα.

Ο 34χρονος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Θάρρους» σκότωσε την άτυχη γυναίκα με πάνω από 10 μαχαιριές, δείχνοντας μένος για το θύμα, ενώ τα έντονα τραύματα στα χέρια αποδεικνύουν ότι η 57χρονη πάλεψε σκληρά για τη ζωή της, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Αφορμή, όπως φαίνεται, στάθηκε η απόφασή της πριν από λίγο καιρό να διώξει από τη δούλεψή της το δράστη…

Μαχαιριές στο λαιμό

Λίγο μετά τις 10:00 ο 34χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Κυπαρισσίας, προκειμένου να το ασκηθεί δίωξη και να παραπεμφθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Ο 34χρονος είχε προσαχθεί και κρατούνταν από προχθές στο Α.Τ. Τριφυλίας και, μάλιστα, λίγη ώρα μετά τη στυγερή δολοφονία της 57χρονης γυναίκας. Μέχρι πρότινος εργαζόταν στις καλλιέργειές της, αλλά είχε απολυθεί κι αυτό, καθώς φαίνεται, στάθηκε η αφορμή για να πάει στο σπίτι της άτυχης γυναίκας και, μάλιστα, την ώρα που για μικρό διάστημα απουσίαζε η αδελφή της.

Η 57χρονη εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης άγρια δολοφονημένη, με μαχαίρι, στο σπίτι όπου διέμενε μαζί με αδερφή της. Μέσα σε λίμνη αίματος αντίκρισε το άψυχο κορμί της η αδερφή της, η οποία λίγο νωρίτερα είχε αποχωρήσει για να μεταφέρει εργάτρια που απασχολούσε στα Φιλιατρά. Με την επιστροφή της βρήκε μαχαιρωμένη την αδερφή της.

Η άτυχη γυναίκα είχε δεχθεί πάνω από 10 χτυπήματα με το μαχαίρι, κυρίως στο λαιμό. Είχε κοψίματα, αλλά και καρφώματα με μεγάλο μαχαίρι, ενώ είχε και πολλά αμυντικά τραύματα στα χέρια, χωρίς όμως να υπάρχουν ίχνη πάλης. Ωστόσο, ο θάνατος επήλθε από τα βαθιά τραύματα στην τραχηλική χώρα.

Τον «είδαν» οι κάμερες

Στο σημείο του εγκλήματος έφθασαν αστυνομικές δυνάμεις από τα Αστυνομικά Τμήματα Κυπαρισσίας και Γαργαλιάνων, την ΟΠΚΕ και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας και συλλέχθηκαν στοιχεία για τον εντοπισμό του δράστη. Παράλληλα, στο σημείο κλήθηκε ο ιατροδικαστής Μεσσηνίας Ιωάννης Δούζης.

Το σπίτι της άτυχης γυναίκας βρίσκεται σε περιφραγμένο χώρο και καλύπτεται από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, το οποίο είχε καταγράψει το άτομο που, φορώντας μάσκα για αγροτικές εργασίες και γάντια, μπήκε στο σπίτι.

Έτσι, πολύ γρήγορα οι αστυνομικοί είχαν στα χέρια τους τον 34χρονο και στόχος τους ήταν να εξετάσουν το ενδεχόμενο να είχε συνεργό.

Μάλιστα, από τα πολλαπλά χτυπήματα που είχε δεχτεί το θύμα, οι αστυνομικοί γνώριζαν πως ο δράστης είχε μένος. Ο 34χρονος δράστης φαίνεται πως ήθελε να εκδικηθεί την 57χρονη, επειδή τις προηγούμενες ημέρες τον απέλυσε.

Στα Φιλιατρά η τοπική κοινωνία έχει βυθιστεί σε πένθος από το αποτρόπαιο έγκλημα της γυναίκας.

Πηγή: Tharrosnews.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share