Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις με την δολοφονία της 57χρονης στα Φιλιατρά

Είχε βρεθεί μαχαιρωμένη στο λαιμό

23 Ιουλίου 2020 21:04
Ραγδαίες εξελίξεις με την δολοφονία της 57χρονης στα Φιλιατρά
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στη σύλληψη ενός 34χρονου από το Πακιστάν για τη δολοφονία 57χρονης στα Φιλιατρά, προχώρησαν οι Αρχές. Ο άντρας, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, δεν έχει ομολογήσει, ωστόσο, υπάρχουν στοιχεία, βιντεοληπτικό υλικό και μαρτυρίες που τον «συνδέουν» με την υπόθεση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 34χρονος εργαζόταν στα χωράφια της 57χρονης που εντοπίστηκε νεκρή από την αδελφή της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα eleftheriaonline.gr, το έγκλημα, που έγινε μέρα μεσημέρι έχει συγκλονίσει την ευρύτερη περιοχή.

Οι δύο αδερφές ζούσαν μαζί στο συγκεκριμένο σπίτι και ασχολούνταν με αγροτικές εργασίες. Χθες το μεσημέρι η μια από τις δύο γυναίκες πήγε με το αυτοκίνητό της μια εργάτρια που απασχολούσε, στα Φιλιατρά.

Επιστρέφοντας, πριν περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα, βρήκε την αδελφή της μαχαιρωμένη και νεκρή. Άμεσα ειδοποίησε την Αστυνομία, που έφτασε στο σημείο με ισχυρές δυνάμεις και τον διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας, Ηλία Αξιοτόπουλο.

Οι αστυνομικοί αμέσως ξεκίνησαν έρευνες τόσο στον χώρο του εγκλήματος όσο και στην ευρύτερη περιοχή, με αρκετές προσαγωγές ατόμων, μεταξύ των οποίων και ανθρώπων που απασχολούσαν οι δύο γυναίκες στις αγροτικές τους εργασίες.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία και σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο δράστης του εγκλήματος φαίνεται να γνώριζε τον χώρο και να κινήθηκε αστραπιαία. Δεν έχει όμως προσδιοριστεί ακόμα το κίνητρο. Αυτό της ληστείας απομακρύνεται, καθώς οι πληροφορίες κάνουν λόγο για χρήματα που ήταν σε εμφανές σημείο μέσα στο σπίτι και τα οποία δεν έλειπαν.

Ο δράστης φαίνεται να μπήκε από το πίσω μέρος του σπιτιού, σπρώχνοντας μια πόρτα, και να διέφυγε από την κεντρική είσοδο. Το εσωτερικό του σπιτιού είχε ίχνη μικρής αναστάτωσης.

Το αντικείμενο με το οποίο επήλθε ο θανάσιμος τραυματισμός της 57χρονης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν βρέθηκε στον χώρο και εικάζεται ότι είναι μαχαίρι που το πήρε μαζί του ο δράστης.

Στην περιοχή, με το που μαθεύτηκε η τραγική είδηση της δολοφονίας, περίοικοι έσπευσαν στο χώρο καθώς γνώριζαν το θύμα και την αδερφή της. Όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια, σημειώνοντας πως ήταν πάρα πολύ ευγενικές και φιλήσυχες, χωρίς να έχουν αντιπαραθέσεις με κανέναν.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share