Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πτώματα νεαρών βρέθηκαν κοντά σε λίμνη

Θρίλερ στον Παναμά

19 Ιουλίου 2020 11:10
Πτώματα νεαρών βρέθηκαν κοντά σε λίμνη
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τα πτώματα επτά θυμάτων, τεσσάρων γυναικών και τριών ανδρών, ηλικίας μεταξύ 17 έως 22 ετών, εντόπισαν οι Αρχές του Παναμά, κοντά σε μια λίμνη περίπου 80 χλμ βόρεια της πρωτεύουσας.

Μερικά άτομα από την παρέα των νεαρών κατάφεραν να διαφύγουν από την επίθεση και βοηθούν στις έρευνες, εξήγησε ο εισαγγελέας. Ορισμένοι από τους νεκρούς έχουν τραύματα από πυροβολισμούς, αλλά η αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη καθοριστεί, τόνισε ο εισαγγελέας. Υπό διερεύνηση είναι επίσης το κίνητρο της επίθεσης.

«Είναι πραγματικά ένα σοκαριστικό συμβάν από όλες τις απόψεις» τόνισε ο εισαγγελέας. Τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ορισμένες οικογένειες θυμάτων είχαν δηλώσει την εξαφάνισή τους την Παρασκευή. Η παρέα των νεαρών πήγαινε στην λίμνη για κολύμπι, μετέδωσαν τα ΜΜΕ.

Η επίθεση σημειώθηκε κοντά στη λίμνη Γκατούν, μια τεχνητή λίμνη που αποτελεί τμήμα από το Κανάλι του Παναμά. Ενώ, μία 61χρονη κράταγε τα τελευταία 16 χρόνια το πτώμα της γιαγιάς της στον καταψύκτη.

Φρίκη: Ζευγάρι περπατούσε στο δάσος κουβαλώντας διαμελισμένο πτώμα σε βαλίτσα

Ένα ζευγάρι συνελήφθη την ώρα που περπατούσε στο Forest of Dean στα σύνορα Αγγλίας – Ουαλίας, όταν αστυνομικοί βρήκαν μέσα σε μια βαλίτσα που κουβαλούσαν πτώμα. Φρίκη και στο Μιζούρι των ΗΠΑ με μια 67χρονη γυναίκα να κρατάει στον καταψύκτη του σπιτιού κρυμμένο για 11 μήνες το πτώμα του συζύγου της!

Στη γύρω περιοχή, γράφει η Daily Mail, βρέθηκαν και άλλα μέλη ενός πτώματος. Το ζευγάρι περπατούσε κοντά στο Κόλφορντ, όταν ένας αστυνομικός τους σταμάτησε και ρώτησε τι μετέφεραν με τη βαλίτσα.

Η αστυνομία του Gloucestershire συνεχίζει τις έρευνες και ανακρίνει τους δύο υπόπτους ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να εξακριβωθεί η ταυτότητα του θύματος.

Πτώμα 22χρονης βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα! Φρικτό έγκλημα!

Φρικτό έγκλημα έγινε στο Λας Βέγκας με το πτώμα μιας 22χρονης γυναίκας να μέσα σε βαλίτσα στο διαμέρισμα ενός 55χρονου.

Σοκ και φρίκη, όπως και στην περίπτωση 21χρονου που έκοψε το κεφάλι 17χρονης, προκαλεί το απίστευτο έγκλημα με τις λεπτομέρειες να είναι ανατριχιαστικές όπως στην περίπτωση του άνδρα που σκότωσε και διαμέλισε μια 25χρονη.

Η αστυνομία έφτασε στον εντοπισμό της νεκρής μετά από καταγγελίες μίας δεύτερης γυναίκας ότι απήχθη και βιάστηκε από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, ο οποίος αργότερα ταυτοποιήθηκε με τον 55χρονο Γκάρι Ουόκερ.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του υπόπτου, ειδοποιήθηκαν από κάποιον ότι ο 55χρονος είχε δολοφονήσει μία άλλη γυναίκα.

Λίγο μετά, ήρθαν αντιμέτωποι με τη σορό που ανήκε στην 22χρονη Μόργκαν Αμάια, η οποία, σύμφωνα με τις Αρχές, έφερε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι.

Ένα κοντινό πρόσωπο της Αμάια είπε, σύμφωνα με το δημοσίευμα της New York Post, ότι η ΑΜάια ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά από τα οποία προσπαθούσε να ανεξαρτητοποιηθεί, ώστε να μπορέσει να πάρει την επιμέλεια της μόλις ενός έτους κόρη της.

Ακόμα, είπε, ότι μαζί με τον αρραβωνιαστικό της είχαν γνωρίσει τον Ουόκερ και θεώρησαν ότι ήταν κάποιος φίλος που είχε προσφέρει στέγη στην άτυχη 22χρονη από την ημέρα που χώρισε με τον σύζυγό της.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share