Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη: Ξέθαψαν νεκρό βρέφος μόλις 3 ημερών

Αποτρόπαιο

15 Ιουλίου 2020 11:46
Φρίκη: Ξέθαψαν νεκρό βρέφος μόλις 3 ημερών
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε ένα έγκλημα που ξεπερνάει ακόμη και τον πιο αρρωστημένο νου προέβησαν εξτρεμιστές στο Μπανγκλαντές, καθώς ξέθαψαν ένα νεκρό βρέφος μόλις 3 ημερών! Επίσης, μια φρικιαστική δολοφονία συνέβη στο Κράσνονταρ της Ρωσίας, όπου μια 28χρονη σκότωσε τον 9χρονο ανιψιό της και στην συνέχεια τον τεμάχισε!

Το βρέφος άνηκε στην ισλαμική κοινότητα Ahmadiyya, ωστόσο μια αντίπαλη φατριά ισλαμιστών αποφάσισε να το ξεθάψει, λίγο αφότου η οικογένεια του το είχε αποχαιρετήσει.

Το αποτρόπαιο περιστατικό συνέβη στο χωριό Brahmanbaria με τους εξτρεμιστές να ξεθάψουν το βρέφος επειδή ήταν... αλλόθρησκο, αφήνοντας την σορό του σε κεντρικό δρόμο της πόλης.

Οι γονείς και η οικογένεια του παιδιού εντόπισαν τη σορό και λίγο αργότερα το έθαψαν εκ νέου. Ο πατέρας του βρέφους, Saiful Islam, δήλωσε σοκαρισμένος: «Μαζεύτηκαν και μου ξέθαψαν το μωρό. Το έβγαλαν από τον τάφο και το άφησαν στο δρόμο».

«Το έγκλημα του βρέφους ήταν πως γεννήθηκε από Ahmadi (η φατριά). Η σορός θάφτηκε στο νεκροταφείο Kandirpara, μετά από συνεννόηση με τους ντόπιους», ανέφερε ο τοπικός αρχηγός της αστυνομίας, Brahmanbaria Sadar.

Πατέρας βίασε και σκότωσε το 4χρονο γιο του

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένα 4χρονο αγοράκι βιάστηκε και δολοφονήθηκε από τον ίδιο του τον πατέρα, ενώ έγινε γνωστό πως είχαν γίνει δεκάδες αναφορές στις Αρχές για το ότι το παιδί κακοποιούνταν στο οικογενειακό του περιβάλλον. Επίσης, φρίκη προκαλεί η είδηση που έρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου γιος δολοφόνησε με καρέκλα τον 92χρονο πατέρα του επειδή πίστευε πως είναι βαμπίρ.

Η προγιαγιά του παιδιού μάλιστα, έκανε μήνυση κατά παντός υπεύθυνου λέγοντας ότι η Αρχές αδιαφόρησαν και ξαναέδωσαν το παιδί στους γονείς του, ενώ είχαν πολλές αναφορές ότι ήταν ακατάλληλοι. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην Καλιφόρνια πριν ένα χρόνο περίπου και οι λεπτομέρειες έγιναν γνωστές μετά τη μήνυση της γυναίκας που κατατέθηκε τώρα.

Όπως έγινε γνωστό, ο Χοσέ Μαρία Κουάτρο και η Ούρσουλα Ελέιν Χουάρεζ, κατηγορούνται για το θάνατο του γιου τους και ο πατέρας κατηγορείται και σεξουαλική κακοποίηση. Ο πατέρας κάλεσε ασθενοφόρο λέγοντας ότι το παιδί είχε πέσει σε πισίνα, όμως οι γιατροί βρήκαν σημάδια από τραύματα στο κορμί του παιδιού.

Το παιδάκι είχε μείνει σε ανάδοχες οικογένειες αλλά και με την προγιαγιά του, όμως δόθηκε το πράσινο φως να πάει να μείνει με τους γονείς του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share