Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Άγρια δολοφονία: Πατέρας στραγγάλισε την 17χρονη έγκυο κόρη του & αυτοκτόνησε

Φρίκη!

15 Ιουλίου 2020 11:16
Άγρια δολοφονία: Πατέρας στραγγάλισε την 17χρονη έγκυο κόρη του & αυτοκτόνησε
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια φρικιαστική δολοφονία συνέβη στην Ινδία, με έναν πατέρα να στραγγαλίζει την 17χρονη έγκυο κόρη του και στη συνέχεια να αυτοκτονεί! Επίσης, ένας 20χρονος που περπάτησε με τη φίλη του στο σπίτι της για να αισθάνεται ασφαλής, τη βίασε και τη δολοφόνησε.

Ο πατέρας αντί να σταθεί δίπλα στην κόρη του που είχε πέσει θύμα βιασμού, την έδιωξε από το σπίτι και την έστειλε στη γιαγιά της. Το βράδυ που η 17χρονη κοιμόταν, ο πατέρας σε έξαλλη κατάσταση μπήκε στο σπίτι και την έπνιξε.

Ύστερα είπε σε όλους τους χωριανούς ότι η κόρη του – που είχε μείνει έγκυος από τους βιαστές της – δεν άντεχε άλλο την ντροπή και αυτοκτόνησε.

Η αστυνομία έκανε έρευνες και ύστερα από εξαντλητικές ανακρίσεις η γιαγιά που ήταν παρούσα στο φόνο, έσπασε και τα ομολόγησε όλα. Το φονικό έγινε στο χωριό Μάντολι στην Ινδία. Ήδη η αστυνομία έχει πάρει DNA από το έμβρυο και ψάχνει τους βιαστές της κοπέλας.

13χρονος σκότωσε τον 9χρονο αδερφό του

Μια αδιανόητη τραγωδία συνέβη στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, όπου ένας 13χρονος σκότωσε τον αδερφό του, μόλις 9 ετών, ενώ έπαιζαν «κλέφτες και αστυνόμοι». Επίσης, μια φρικιαστική δολοφονία συνέβη στο Κράσνονταρ της Ρωσίας, όπου μια 28χρονη σκότωσε τον 9χρονο ανιψιό της και στην συνέχεια τον τεμάχισε!

Ο Μπρέιντεν, βρήκε το πιστόλι του πατέρα του, Μάρκ και σκέφτηκε να παίξει με τον μικρότερο αδερφό του. Το όπλο, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν ήταν κάπου κρυμμένο αλλά στον... καναπέ! Αφού τα παιδιά ξεκίνησαν να παίζουν το κλασικό παιχνίδι που παίζαμε όλοι, ο Μπρέιντεν τράβηξε την σκανδάλη και πυροβόλησε τον αδερφό του. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Στην απολογία του, το παιδί αποκάλυψε πως ο πατέρας του, του είχε μάθει πως να χρησιμοποιεί όπλο ενώ του είχε τονίσει να μην σημαδέψει ποτέ του άνθρωπο. Η δίκη του 13χρονου θα γίνει την προσεχή Δευτέρα.

14χρονη έκοψε το λαρύγγι στην 10χρονη ξαδέρφη της - Χάραξε λέξεις στο άψυχο κορμί της

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της δολοφονίας μιας 10χρονης από την μόλις 14 ετών ξαδέρφη της, η οποία της έκοψε το λαρύγγι! Σοκ προκαλεί επίσης το άγριο έγκλημα ενός 39χρονου που έσφαξε την πρώην γυναίκα του και το φίλο της.

Η κοινωνία στο χωριό Gunnedah στην Αυστραλία είναι συγκλονισμένη από την άγρια δολοφονία του κοριτσιού καθώς, σύμφωνα με την Daily Mail Australia. Μάλιστα, πάνω στο σώμα του άτυχου κοριτσιού βρέθηκαν διάφορες λέξεις χαραγμένες με μαχαίρι!

Η 14χρονη βρισκόταν στο σπίτι της 10χρονης. Η μητέρα της έφυγε με το άλλο παιδί για κάποια ψώνια και όταν επέστρεψε δεν βρήκε την κόρη της στο σπίτι. Το άψυχο σώμα της βρέθηκε σε ένα οικόπεδο λίγα μέτρα πιο μακριά από το σπίτι.

Το 14χρονο κορίτσι είχε ταξιδέψει στην πόλη Orange για τις διακοπές του καλοκαιριού ενώ κρατείται και αρνείται κάθε κατηγορία.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share