Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δολοφονήθηκε ο αδερφός πασίγνωστου ποδοσφαιριστή

Έξω από κλαμπ

13 Ιουλίου 2020 17:25
Δολοφονήθηκε ο αδερφός πασίγνωστου ποδοσφαιριστή

Ο 26χρονος Κρίστοφερ Οριέ, αδερφός πασίγνωστου ποδοσφαιριστή Σερζ Οριέ, (Παρί Σεν Ζερμέν, Τότεναμ), δολοφονήθηκε με όπλο έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Τουλούζ.

Ο Οριέ, ο οποίος αγωνίζονταν στην τοπική ομάδα Ροντέο (5η κατηγορία της Γαλλίας) είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές που τον συνέλαβαν το 2017 με την κατηγορία της επίθεσης και κλοπής σε ιερόδουλη. Σήμερα μάλιστα από τη ζωή έφυγε και θρυλικός ποδοσφαιριστής του Άγιαξ.

Ακόμα δεν υπάρχει ξεκάθαρο κίνητρο και οι έρευνες στρέφονται σε ανθρώπους που ήταν μαζί του το βράδυ της Κυριακής στο συγκεκριμένο κλαμπ. Ο Κριστοφέρ Οριέ βρέθηκε στις 05:00 τα ξημερώματα τραυματισμένος στον εξωτερικό χώρο του κλαμπ. Παρά την άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο ξεψύχησε λίγη ώρα αργότερα.

Σοκ: Δολοφονήθηκε 27χρονος τραγουδιστής (photo-video)

Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία του τραγουδιστή Lil Marlo στην Ατλάντα, καθώς οι δράστες τον εκτέλεσαν μέσα στο αυτοκίνητό του. Ακόμη ένα σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά τον χαμό του Τζον Πράιν από επιπλοκές του φονικού ιού σε ηλικία 73 ετών.

Ο Rudolph Johnson, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, βρέθηκε νεκρός σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Ατλάντα, με την αστυνομία να τον ανακαλύπτει από... τύχη, καθώς βρέθηκε στο σημείο για ένα τροχαίο που είχε συμβεί.

Οι Αρχές δεν έχουν ξεκαθαρίσει αν ο Lil Marlo δολοφονήθηκε μέσα από άλλο όχημα ή κάποιος που βρισκόταν μαζί του στο αμάξι τον εκτέλεσε και στη συνέχεια απομακρύνθηκε.

Τα νέα φυσικά ταξίδεψαν αμέσως στα social media, με τον ράπερ Lil Yachty να γράφει στο Instagram: «Το πρωί κάναμε μαζί ένα τραγούδι και τώρα μαθαίνω πως είναι νεκρός. Δεν μπορώ να το πιστέψω».

Ο Lil Marlo είχε υπογράψει συμβόλαιο το 2017 με τη δισκογραφική εταιρεία Quality Control, στο δυναμικό της οποίας ανήκουν επιτυχημένα ονόματα της hip-hop σκηνής όπως οι Migos, ο Lil Yachty και ο Lil Baby.

Ένα από πιο επιτυχημένα τραγούδι του Lil Marlo ήταν η συνεργασία με το φίλο του, Lil Baby, στο single «2 Hard The Way».

«Τόσο πολλές δυνατότητες που ο κόσμος δεν είχε την ευκαιρία να δει. Σ’ αγαπώ αδερφέ. Είναι πολύ δύσκολο για μένα να πω το RIP», έγραψε στο Instagram ο συνιδρυτής Quality Control, Pierre «P» Thomas.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share