Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δολοφονία 37χρονης στη Ζάκυνθο: Τα δευτερόλεπτα της φρίκης - Τι κατέγραψαν οι κάμερες (Video)

H διαδρομή των δραστών και η διαφυγή τους- Στο «φως»​​​​​​​ νέα στοιχεία

13 Ιουλίου 2020 14:55
Δολοφονία 37χρονης στη Ζάκυνθο: Τα δευτερόλεπτα της φρίκης - Τι κατέγραψαν οι κάμερες (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» για την δολοφονία στη Ζάκυνθο με θύμα την άτυχη μητέρα τριών ανήλικων παιδιών. Οι αστυνομικοί φαίνεται πως έχουν εντοπίσει υλικό που καταγράφει καρέ καρέ τις κινήσεις των δραστών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star και της Κατερίνας Ρίστα, η ασφάλεια της Ζακύνθου έχει στα χέρια της βιντεοληπτικό υλικό με τις κινήσεις των δυο εκτελεστών που έστησαν ενέδρα θανάτου στον Ντίμη και τη σύζυγό του.

Τι κατέγραψαν οι κάμερες

Οι κάμερες ασφαλείας φέρεται να έχουν «συλλάβει» τα δευτερόλεπτα της φρίκης, τη διαδρομή των δραστών, αλλά και τη διαφυγή τους.

Οι δολοφόνοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους. Φορούσαν κράνος και φαίνεται να κινήθηκαν στο νησί σαν το γνωρίζουν. Μάλιστα, θεωρείται δεδομένο ότι είχαν προσχεδιάσει τα πάντα και φυσικά ότι παρακολουθούσαν το ζευγάρι. Ήθελαν αν τελειώσουν τον 53χρονο επιχειρηματία, σκότωσαν όμως τη γυναίκα του.

Μετά το μαφιόζικο χτύπημα, οι δράστες δεν έμειναν ούτε λεπτό στο νησί. Φέρεται να επιβιβάστηκαν σε φουσκωτό και διέφυγαν στην Πελοπόννησο. Τα στοιχεία, όμως, της άρσης απορρήτου που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί δεν αποκλείεται να οδηγήσουν γρηγορότερα στους φονιάδες.

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας δίνει συνεχώς νέες καταθέσεις και στοιχεία στις αρχές, ενώ φέρεται να έχει μιλήσει για τα κίνητρα και να έχει αποκαλύψει ονόματα.

Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Συγκλονίζει ο αδελφός της 37χρονης - «Είχαν στόχο τον γαμπρό μου και την πλήρωσε η αδελφή μου» (Video)

Μαφιόζικη εκτέλεση και συμβόλαιο θανάτου, βλέπει η αστυνομία πίσω από την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε χθες ζευγάρι στη Ζάκυνθο, με την 37χρονη γυναίκα να χάνει τη ζωή της από σφαίρα ενώ ο 53χρονος σύζυγος της τραυματίστηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο αδελφός της άτυχης γυναίκας και μητέρας τριών ανήλικων παιδιών μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

«Μου έδειχνε πως φοβόταν ότι θα συμβεί κάτι κακό. Δεν μου είχε πει κάτι ξεκάθαρα, αλλά το έβλεπα στα μάτια της ότι φοβόταν. Ως συνήθως την πληρώνει αυτός που δε φταίει», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όσα είπε:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share