Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

41χρονος πατέρας ανάγκασε τον 11χρονο γιο του να πιει τρία λίτρα νερό - Δυστυχώς μετά από 4 ώρες...

Απάνθρωπο

8 Ιουλίου 2020 15:47
41χρονος πατέρας ανάγκασε τον 11χρονο γιο του να πιει τρία λίτρα νερό - Δυστυχώς μετά από 4 ώρες...

Ένας πατέρας και μια μητέρα ευθύνονται για την δολοφονία 11χρονου γιου τους, όταν τον ανάγκασαν να πιει τρία λίτρα νερό μέσα σε λίγες ώρες.

Οι Ράιαν και Τάρα Σάμπιν, 41 και 42 ετών αντίστοιχα, κατηγορούνται να ανθρωποκτονία πρώτο βαθμού, κακοποίηση ανηλίκου και άλλα έξι παραπτώματα σχετικά με τον θάνατο του Ζαχάρι, ηλικίας 11 ετών. Το ζευγάρι παραδόθηκε μόνο του στο γραφείο του σερίφη του Ελ Πάσο. Η δολοφονία του έχει προκαλέσει σοκ, όπως και αυτή ενός άλλου 11χρονου από την ίδια την μητέρα του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, που έχει στη διάθεσή του το περιοδικό People, το αγόρι πέθανε από δηλητηρίαση νερού όταν υποχρεώθηκε να πιει περίπου τρία λίτρο νερό σε διάστημα τεσσάρων ωρών χωρίς να έχει φάει. Ο 11χρονος φέρεται να ξεκίνησε τους εμετούς και βρέθηκε αργότερα νεκρός στο κρεβάτι του με αφρούς στο στόμα.

Επίσης έφερε μώλωπες στο κεφάλι, τα χέρια, το καλάμι και τα οπίσθια, καθώς και μια κόκκινη μελανιά στο αριστερό μάτι. Την στιγμή του θανάτου φορούσε το πάνω μέρος μια πιτζάμας με Χελωνονιντζάκια και μια βρεγμένη από ούρα, πάνα.

Η Τάρα, θετή μητέρα του αγοριού, είπε πως ο Ζαχάρι έπασχε από κληρονομική ουρολογική πάθηση που είχε ως αποτέλεσμα να ουρεί στο κρεβάτι του, σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση. Το ζευγάρι ισχυρίζεται πως λόγω της πάθησης του παιδιού, έπρεπε να πίνει τουλάχιστον ένα λίτρο νερό την ημέρα.

Prosecutors say Zachary Sabin died in Black Forest on March 11 after the couple made him drink the water because his...

Posted by FOX10 News on Friday, June 19, 2020

Ο Ράιαν, στρατιώτης, φέρεται να είπε στις αρχές πως η σύζυγός του, του τηλεφώνησε για να τον ενημερώσει πως ο Ζαχάρι δεν είχε πιει το νερό του εκείνη την ημέρα. Όταν έφτασε σπίτι, είπε πως ο γιος του έπινε μόνο μερικές γουλιές νερό και μετά έκανε εμετούς.

«Είπε πως ο Ζαχάρι έκανε εμετούς επειδή έπινε το νερό πολύ αργά, γεμίζοντας αέρα το στομάχι του, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το νερό να στέκεται από πάνω. Είπε πως στον στρατό πίνεις μονορούφι νερό και απλώς «ρεύεσαι». Είπε πως έλεγε στον Ζαχάρι να κατεβάσει γρήγορα το νερό», αναφέρεται στο κατηγορητήριο.

Ο 11χρονος άρχισε σε λίγο να διαμαρτύρεται πως δεν μπορούσε να πιει το νερό και πως είχε πόνους στα πόδια. «Ο πατέρας είπε πως [ο Ζαχάρι] είχε πέσει στο πάτωμα και έκανε εμετούς, και πως κάποια στιγμή του είπε να σηκωθεί, κλωτσώντας του το πόδι, πως [ο Ζαχάρι] δεν σηκωνόταν και του είπε «ή θα σηκωθεί ή θα σε κλωτσήσω περισσότερο». Στη συνέχεια των κλώτσησε για δεύτερη φορά», προστίθεται στο κατηγορητήριο.

Ανάγκασε τον γιο του να πιει σχεδόν τρία λίτρα νερό σε 4 ώρες επειδή «τα ούρα του ήταν σκούρα». Ο 11χρονος έφερε μώλωπες στο κεφάλι, τα χέρια και άλλα σημεία του σώματός του. Ο πατέρας φέρεται να ομολόγησε πως του είπε, «ή θα σηκωθείς να πιεις νερό ή θα σε κλωτσήσω περισσότερο».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share