Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φρίκη: Τον σκότωσαν ενώ περπατούσε μαζί με την 4χρονη κόρη του!

Βίντεο που σοκάρει!

7 Ιουλίου 2020 13:02
Φρίκη: Τον σκότωσαν ενώ περπατούσε μαζί με την 4χρονη κόρη του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκαλεί η εν ψυχρώ δολοφονία ενός άνδρα σε δρόμο του Μπρονξ ενώ περπατούσε κρατώντας από το χέρι την 4χρονη κόρη του.

Ο 29χρονος Anthony Robinson περνάει τη διάβαση μαζί με την κόρη του, όταν στα αριστερά του τον προσεγγίζει ένα μαύρο σεντάν. Την ώρα που γυρίζει την πλάτη του στο αμάξι και λέει κάτι στο κοριτσάκι, ο εκτελεστής βγάζει το χέρι του από το τζάμι και τον πυροβολεί, ενώ το παιδί τρέχει πανικόβλητο να γλιτώσει σύμφωνα με την New York Post.

Αυτός είναι ο όγδοος φόνος σε δρόμο του Μπρονξ από το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Οι Αρχές ζητούν πληροφορίες από όποιον ήταν μπροστά στη δολοφονία προκειμένου να συλληφθεί ο δράστης.

Φρικιαστική δολοφονία: 37χρονος μαχαίρωσε 21 φορές την έγκυο σύντροφό του (Video)

Στο δικαστήριο του Νότιου Λονδίνου, ξαναζωντάνεψε ο εφιάλτης της δολοφονίας μιας εγκύου από τον φίλο της. Ο Άαρον Μακένζι τυφλωμένος από ζήλεια εισέβαλε στο σπίτι της εγκύου φίλης του της Κέλυ Μαίρι Φοβρέλ και την μαχαίρωσε 21 φορές σε όλο της το κορμί επειδή η κοπέλα του ζήτησε να χωρίσουν.

Η Κέλυ Μαίρι πέθανε σχεδόν αμέσως ενώ οι γιατροί της πήραν το παιδί επτά βδομάδες νωρίτερα από τότε που έπρεπε να γεννηθεί. Ο δολοφόνος είχε τραυματίσει και το μωρό μέσα στην κοιλιά της με το μαχαίρι. Το μωράκι άντεξε 4 μέρες και τελικά πέθανε και εκείνο. Ενώ, αίσθηση προκαλεί η ιστορίας μιας 37χρονης serial killer, η οποία μάλιστα είναι και μητέρα, αφού μετά τη φυλάκισή της για τρεις δολοφονίες ανδρών, έκανε σχέση με 25χρονη δολοφόνο.

Τώρα ο Μακένζι ζητά από το δικαστήριο την επιείκεια του και λέει ότι είχε τυφλωθεί από ζήλεια όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν. Ουσιαστικά όμως σύμφωνα με τις μαρτυρίες το ζευγάρι είχε χωρίσει σχεδόν ένα χρόνο πριν τη δολοφονία αλλά ο Μακένζι συνέχιζε να την παρενοχλεί αλλά και να την τρομοκρατεί και να την απειλεί όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Όπως είπε ο δολοφόνος μια μέρα πήγε στο σπίτι του θύματος άνοιξε τον υπολογιστή της και βρήκε στα mail της μια απόδειξη από αγορά κάποιου ανδρικού ρούχου. Αυτό λέει τον έκανε να τυφλωθεί.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share