Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σοκ: Γιος δολοφόνησε τον πατέρα του

Πίστευε πως είναι... βαμπίρ

5 Ιουλίου 2020 09:20
Σοκ: Γιος δολοφόνησε τον πατέρα του
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρίκη προκαλεί η είδηση που έρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου γιος δολοφόνησε με καρέκλα τον 92χρονο πατέρα του επειδή πίστευε πως είναι βαμπίρ.

Ο Νόβακ από την Πενσιλβάνια παρουσιάστηκε στο δικαστήριο και εκεί δεν είχε κανένα πρόβλημα να παραδεχτεί με κάθε κυνικότητα, πως δολοφόνησε τον ηλικιωμένο πατέρα του επειδή πίστευε πως είναι απέθαντος. Επίσης, ένα 5χρονο κορίτσι στη Λουιζιάνα φέρεται να ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τη νονά της, την οποία είχε πάει να επισκεφτεί για μια εβδομάδα στο Τέξας.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως αφού τον χτύπησε μέχρι θανάτου με μια ξύλινη καρέκλα στη συνέχεια έσυρε το πτώμα του στην μπανιέρα και πήγε... για ύπνο! Οι Αρχές ανακάλυψαν το φρικτό έγκλημα, όταν έλαβαν κλήση για φωτιά. Δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Νόβακ προσπάθησε να κάψει το πτώμα του πατέρα του ή προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Η αυτοψία στην σωρό του ηλικιωμένου προσκάλεσε σοκ ακόμη και στους ιατροδικαστές. Ο 92χρονος είχε υποστεί βαρβαρότητες σε ακραίο βαθμό. Ήταν τέτοια η ψύχωση του Νόβακ, που για δυο ημέρες καθόταν δίπλα στο άψυχο σώμα του πατέρα του κρατώντας ένα ξύλινο παλούκι, το οποίο θα του κάρφωνε στην καρδιά σε περίπτωση που... σηκωνόταν!

Προφανώς ο δικηγόρος του Νόβακ στο δικαστήριο δήλωσε πως ο πελάτης του έχει ψυχολογικά προβλήματα και δεν είχε πάρει τα φάρμακά του όταν επιτέθηκε στον πατέρα του. Η ετυμηγορία του δικαστηρίου θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

20χρονη στρατιωτικός δολοφονήθηκε με σφυρί - Την διαμέλισαν και την έθαψαν σε τσιμέντο

Στη στρατιωτική βάση στην οποία υπηρετούσε στο Τέξας των ΗΠΑ, βρήκε φρικτό θάνατο μια 20χρονη στρατιωτικός. Η άτυχη Βανέσα Γκιλέν εργαζόταν στο στρατόπεδο, όταν τη δολοφόνησαν χτυπώντας τη με ένα σφυρί, τη διαμέλισαν και έπειτα την έθαψαν σε τσιμέντο.

Τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανή, όπως αναφέρει η Daily Star, ήταν στις 22 Απριλίου. Τα κλειδιά, η ταυτότητά της, η κάρτα και το πορτοφόλι της βρέθηκαν στο στρατόπεδο. Σοκ προκαλεί επίσης η είδηση του θανάτου ενός 8χρονου αγοριού από την Αλαμπάμα των ΗΠΑ, καθώς δολοφονήθηκε μέσα σε εμπορικό κέντρο με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Στη συνέχεια ανακαλύφθηκαν ανθρώπινα λείψανα σε ένα ποτάμι περίπου 30 χλμ ανατολικά του στρατοπέδου και η οικογένεια της Γκιλέν πιστεύει ότι ανήκουν στην 20χρονη στρατιωτικό αλλά δεν έχουν επισήμως ταυτοποιηθεί.

Κύριος ύποπτος για τη δολοφονία της Βανέσα είναι ο 20χρονος Άαρον Ντέιβιντ Ρόμπινσον, ο οποίος κατηγορείται ότι τη σκότωσε με ένα σφυρί και έπειτα επικοινώνησε με την κοπέλα του «για να τον βοηθήσει να θάψουν τη σορό της».

«Αρχικά προσπάθησαν να την κάψουν αλλά δεν τα κατάφεραν και έτσι τη διαμέλισαν με ματσέτα» δήλωσε η εισαγγελέας στη δίκη για το θάνατο της στρατιωτικού.

Η Σεσίλι Αγκιλάρ, πρώην σύζυγος ενός πρώην στρατιώτη στη βάση- αντιμετωπίζει επίσης κατηγορίες για την εξαφάνιση της Γκιλέν, η οποία πριν εξαφανιστεί είχε πει στην οικογένειά της ότι ένας από τους λοχίες στο στρατόπεδο την παρενόχλησε σεξουαλικά.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share