Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

20χρονη στρατιωτικός δολοφονήθηκε με σφυρί - Την διαμέλισαν και την έθαψαν σε τσιμέντο

Φρικιατσικό έγκλημα

4 Ιουλίου 2020 13:03
20χρονη στρατιωτικός δολοφονήθηκε με σφυρί - Την διαμέλισαν και την έθαψαν σε τσιμέντο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στη στρατιωτική βάση στην οποία υπηρετούσε στο Τέξας των ΗΠΑ, βρήκε φρικτό θάνατο μια 20χρονη στρατιωτικός. Η άτυχη Βανέσα Γκιλέν εργαζόταν στο στρατόπεδο, όταν τη δολοφόνησαν χτυπώντας τη με ένα σφυρί, τη διαμέλισαν και έπειτα την έθαψαν σε τσιμέντο.

Τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανή, όπως αναφέρει η Daily Star, ήταν στις 22 Απριλίου. Τα κλειδιά, η ταυτότητά της, η κάρτα και το πορτοφόλι της βρέθηκαν στο στρατόπεδο. Σοκ προκαλεί επίσης η είδηση του θανάτου ενός 8χρονου αγοριού από την Αλαμπάμα των ΗΠΑ, καθώς δολοφονήθηκε μέσα σε εμπορικό κέντρο με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Στη συνέχεια ανακαλύφθηκαν ανθρώπινα λείψανα σε ένα ποτάμι περίπου 30 χλμ ανατολικά του στρατοπέδου και η οικογένεια της Γκιλέν πιστεύει ότι ανήκουν στην 20χρονη στρατιωτικό αλλά δεν έχουν επισήμως ταυτοποιηθεί.

Κύριος ύποπτος για τη δολοφονία της Βανέσα είναι ο 20χρονος Άαρον Ντέιβιντ Ρόμπινσον, ο οποίος κατηγορείται ότι τη σκότωσε με ένα σφυρί και έπειτα επικοινώνησε με την κοπέλα του «για να τον βοηθήσει να θάψουν τη σορό της».

«Αρχικά προσπάθησαν να την κάψουν αλλά δεν τα κατάφεραν και έτσι τη διαμέλισαν με ματσέτα» δήλωσε η εισαγγελέας στη δίκη για το θάνατο της στρατιωτικού.

Η Σεσίλι Αγκιλάρ, πρώην σύζυγος ενός πρώην στρατιώτη στη βάση- αντιμετωπίζει επίσης κατηγορίες για την εξαφάνιση της Γκιλέν, η οποία πριν εξαφανιστεί είχε πει στην οικογένειά της ότι ένας από τους λοχίες στο στρατόπεδο την παρενόχλησε σεξουαλικά.

32χρονος έπνιξε την σύζυγό του και αυτοκτόνησε δίπλα στον 2 ετών γιο τους

Σε οικογενειακή τραγωδία κατέληξαν οι προστριβές που είχε ένα ζευγάρι εξαιτίας της μητέρας της κοπέλας. Ο 32χρονος Κίριλ Νέμτσεβ δολοφόνησε την 33χρονη Λάνα Νέμτσεβα πνίγοντας την με λαβή και μετά κρεμάστηκε στο μπάνιο. Οι τραγικές σκηνές εκτυλίχθηκαν πλάι στον δύο ετών γιο τους, ο οποίος ευτυχώς είναι σώος.

Σύμφωνα με τη Daily Star, το ζευγάρι μετακόμισε από τη Λετονία στη Βρετανία για μια καλύτερη ζωή, αλλά η ένταση εξαιτίας της μητέρας της γυναίκας και το έντονο στρες που όπως φαίνεται βίωνε ο άνδρας, τους είχαν φτάσει στα πρόθυρα του χωρισμού. Επίσης, ένας 37χρονος μαχαίρωσε 21 φορές την έγκυο σύντροφό του.

Με βάση τα όσα αναφέρει η Daily Star, η ζωή του ζευγαριού έγινε εκρηκτική εξαιτίας της παρουσίας της μητέρας της Λάνα, η οποία ερχόταν συχνά και έμενε μαζί τους για να προσέχει το αγοράκι τους.

Όπως φαίνεται, την ημέρα της τραγωδίας υπήρχαν και πάλι προστριβές γιατί είχε γίνει γνωστό ότι η πεθερά θα επέστρεφε σύντομα για να μείνει πάλι μαζί τους. Στο στομάχι του άνδρα βρέθηκαν ίχνη από αγχολυτικά χάπια, ενώ είχε κάνει αναζήτηση και τη λέξη «διαζύγιο».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share