Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

32χρονος έπνιξε την σύζυγό του και αυτοκτόνησε δίπλα στον 2 ετών γιο τους

Οικογενειακή τραγωδία

2 Ιουλίου 2020 10:46
32χρονος έπνιξε την σύζυγό του και αυτοκτόνησε δίπλα στον 2 ετών γιο τους
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε οικογενειακή τραγωδία κατέληξαν οι προστριβές που είχε ένα ζευγάρι εξαιτίας της μητέρας της κοπέλας. Ο 32χρονος Κίριλ Νέμτσεβ δολοφόνησε την 33χρονη Λάνα Νέμτσεβα πνίγοντας την με λαβή και μετά κρεμάστηκε στο μπάνιο. Οι τραγικές σκηνές εκτυλίχθηκαν πλάι στον δύο ετών γιο τους, ο οποίος ευτυχώς είναι σώος.

Σύμφωνα με τη Daily Star, το ζευγάρι μετακόμισε από τη Λετονία στη Βρετανία για μια καλύτερη ζωή, αλλά η ένταση εξαιτίας της μητέρας της γυναίκας και το έντονο στρες που όπως φαίνεται βίωνε ο άνδρας, τους είχαν φτάσει στα πρόθυρα του χωρισμού. Επίσης, ένας 37χρονος μαχαίρωσε 21 φορές την έγκυο σύντροφό του.

Με βάση τα όσα αναφέρει η Daily Star, η ζωή του ζευγαριού έγινε εκρηκτική εξαιτίας της παρουσίας της μητέρας της Λάνα, η οποία ερχόταν συχνά και έμενε μαζί τους για να προσέχει το αγοράκι τους.

Όπως φαίνεται, την ημέρα της τραγωδίας υπήρχαν και πάλι προστριβές γιατί είχε γίνει γνωστό ότι η πεθερά θα επέστρεφε σύντομα για να μείνει πάλι μαζί τους. Στο στομάχι του άνδρα βρέθηκαν ίχνη από αγχολυτικά χάπια, ενώ είχε κάνει αναζήτηση και τη λέξη «διαζύγιο».

20 μηνών μωρό εκτελέστηκε με σφαίρα στο κεφάλι

Φρικιαστική δολοφονία έγινε στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών, με ένα μωρό 20 μηνών να εκτελείται με μία σφαίρα στο κεφάλι, ενώ το παιδί βρισκόταν μαζί με την μητέρα του μέσα στο αυτοκίνητό της. Επίσης, σοκάρει η δολοφονία ενός 12χρονου αγοριού από την ίδια του τη μητέρα, επειδή απλά «το' σκασε» από το σπίτι του στο Αστραχάν της Ρωσίας και κοιμήθηκε σε έναν φίλο του.

Συγκεκριμένα, μητέρα και παιδί ταξίδευαν και είχαν σταματήσει για να ξεκουραστούν. Τότε, ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν άγνωστοι, άνοιξαν πυρ. Το παιδί δέχτηκε δυο σφαίρες, εκ των οποίων η μια στο κεφάλι. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Η μητέρα του παιδιού επίσης τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο κατάφερε να οδηγήσει μέχρι το νοσοκομείο της πόλης. Εκεί ενημερώθηκε πως το μόλις 20 μηνών αγοράκι κατέληξε.

Η αστυνομία δεν έχει προβεί στην ανακοίνωση των ονομάτων της μητέρας και του παιδιού, ωστόσο δεν θεωρεί πως ήταν τυχαίο το περιστατικό και ερευνά την υπόθεση ώστε να βρεθούν οι δολοφόνοι του παιδιού.

Φρίκη: 32χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε την ώρα που γεννούσε

Σοκ προκαλεί η δολοφονία μιας 32χρονης γυναίκας στη Νότια Αφρική την ώρα που γεννούσε στο σπίτι της. Επίσης, την υπόθεση μια φρικιαστικής δολοφονίας εξετάζουν στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ καθώς το πτώμα μιας 25χρονης βρέθηκε μέσα σε σακούλα σκουπιδιών.

Η Shaida Nathan, μητέρα 3 παιδιών, βρισκόταν στην διαδικασία του τοκετού, όταν δυο άνδρες, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μπήκαν μέσα στην παράγκα που έμενε η άτυχη γυναίκα και την πυροβόλησαν! Δυστυχώς το ασθενοφόρο που έφτασε αμέσως στο σημείο, δεν μπόρεσε να σώσει ούτε την γυναίκα, ούτε και το βρέφος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στόχος των δολοφόνων φαίνεται ότι ήταν ο ένας γιος της 32χρονης, που ήταν μαζί της τη στιγμή της γέννας. Τόσο αυτός όσο και το άλλο αγόρι μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο. Το τρίτο παιδί, όπως είπε ένας 68χρονος γείτονας, είναι σε ανάδοχη οικογένεια.

Ακόμα παραμένει αδιευκρίνιστο αν η δολοφονία σχετίζεται με ξεκαθάρισμα ανάμεσα σε συμμορίες, αν και σύμφωνα με τις Αρχές έγινε σε περιοχή με υψηλό ποσοστό εγκληματικότητας. Οι έρευνες συνεχίζονται.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share