Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

55χρονη γιαγιά σκότωσε τα δίδυμα 8χρονα εγγόνια της και μετά...

Φρίκη!

27 Ιουνίου 2020 11:05
55χρονη γιαγιά σκότωσε τα δίδυμα 8χρονα εγγόνια της και μετά...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η 55χρονη Dorothy από την Αριζόνα των ΗΠΑ πυροβόλησε και σκότωσε τον Jordan και τον Jaden, τα δίδυμα 8χρονα εγγόνια της και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Η γιαγιά ήταν κηδεμόνας των παιδιών, που είχαν χάσει τη μητέρα τους πριν από 9 περίπου χρόνια όταν εκείνη αυτοκτόνησε. Οι Αρχές έφτασαν στο σπίτι μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκαν. Βρήκαν τη γυναίκα αναίσθητη και τα δύο παιδιά νεκρά από σφαίρες στα δωμάτια τους.

Η φίλη της 55χρονης, δε μπορούσε να πιστέψει την τραγωδία που εκτυλίχθηκε. "Στην αρχή είπα 'όχι, δεν μπορεί να είναι η Dorothy που ξέρουμε'" είπε, επισημαίνοντας ότι η γυναίκα αγαπούσε πολύ τα αγόρια.

Η 55χρονη ήταν χήρα τα τελευταία πέντε χρόνια και μετά την αυτοκτονία της κόρης της εγκατέλειψε τη δουλειά της για να μεγαλώσει τα εγγόνια της. "Έβλεπες το φόβο που ένιωθε για το μέλλον. Πίστευε ότι δεν θα τα κατάφερνε" είπε η φίλη της. Σύμφωνα πάλι με την ίδια, η γιαγιά πάσχει από μια ψυχική ασθένεια που έχει επηρεάσει το μυαλό της. Μιας και αναφερθήκαμε σε ένα τέτοιο αποτρόπαιο έγκλημα, δείτε εδώ τι σοκαριστικό έκανε μια 68χρονη γιαγιά.

Μακάβριο: 61χρονη κράταγε το πτώμα της γιαγιάς της 16 χρόνια στην κατάψυξη για να...

61χρονη κράταγε τα τελευταία 16 χρόνια το πτώμα της γιαγιάς της στον καταψύκτη, ώστε να μπορεί να παίρνει τα επιδόματα που λάμβανε η 97χρονη γυναίκα. Επίσης, ένας 26χρονος συνελήφθη στη Ρωσία για την δολοφονία της 24χρονης αρραβωνιαστικιάς του, αφού κάμερες ασφαλείας τον κατέγραψαν να μεταφέρει με καρότσι οικοδομής το πτώμα της στους δρόμους

Η 97χρονη πέθανε το Μάρτιο του 2004 στο Ardmore της Φιλαδέλφειας όμως κανείς δεν το γνωστοποίησε. Αντίθετα η εγγονή της την έβαλε σε έναν καταψύκτη, που μετέφερε σε σπίτι εκτός της πόλης που έμενε, καθώς, όπως είπε στην Αστυνομία, η οικογένεια χρειαζόταν τα χρήματα από τα επιδόματα που έπαιρνε η ηλικιωμένη.

Η Αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα τον Φεβρουάριο του 2019 μετά από καταγγελίες ότι μέσα σε ένα σπίτι στην πόλη Warrington υπήρχε ένα πτώμα σύμφωνα με το Fox. Η Glenora συνελήφθη χθες (28/5) και αντιμετωπίζει, μεταξύ άλλων, κατηγορίες για σκύλευση σορού. Η δίκη της είναι προγραμματισμένη για τις 10 Ιουνίου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share