Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020

Φως στο Τούνελ: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του μηχανικού στα Μέγαρα

Τι αποκαλύφθηκε μέσα από την εκπομπή;

27 Ιουνίου 2020 09:14
Φως στο Τούνελ: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του μηχανικού στα Μέγαρα
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Μετά την προβολή της εκπομπής "Φως στο Τούνελ" για τη δολοφονία του μηχανικού Βαγγέλη Ραγκούση στη βίλα του στα Μέγαρα, νέα στοιχεία και μαρτυρίες έρχονται στη δημοσιότητα.

Ένας γείτονας και φίλος του θύματος μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή για το τι συνέβη την ημέρα της δολοφονίας, αλλά και για κάποιες περίεργες κινήσεις αργότερα.

"Όταν μπήκαμε στο σπίτι εκείνη την ημέρα, το σαλόνι ήταν πολύ ανακατεμένο. Δεν είχαν κλέψει πράγματα, αλλά φαινόταν πως είχε γίνει μάχη με τους δράστες. Ήταν πολύ δυνατός άνθρωπος ο Βαγγέλης, δε θα κατέθετε τα όπλα εύκολα", είπε για το θύμα.

"Κάποιες ημέρες αργότερα, αντιλήφθηκα πως ξαφνικά άναψαν βράδυ τα φώτα στο σπίτι. Μου έκανε εντύπωση γιατί είχε σφραγιστεί από την αστυνομία και τα φώτα δεν ήξερε να τα ανοίξει ο καθένας γιατί ο γενικός είναι σε ένα περίεργο σημείο. Όταν ξαναπέρασα μετά από λίγο τα φώτα είχαν σβήσει. Φοβήθηκα πάρα πολύ", ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Λίγες ημέρες αργότερα είχα δει και ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένο σε ένα χωράφι δίπλα στο σπίτι, κάλεσα την αστυνομία, αλλά μέχρι να έρθουν, το αμάξι είχε φύγει", κατέληξε.

Η ΧΗΡΑ

Η γυναίκα του θύματος μιλώντας στο "Τούνελ", θέλησε να δώσει τη δική της εκδοχή για την υπόθεση, αλλά και να απαντήσει σε όλους όσους την κατηγορούν.

"Κανένας δε με έχει βοηθήσει, μόνο με κατηγορούν… Αν κοιτάνε εμένα, ποτέ δε θα βρούμε το δολοφόνο. Πρέπει να μαζέψουμε τα στοιχεία για να δούμε ποιος είναι. Δεν είμαι εγώ, αν ήμουν θα είχα φύγει για τη χώρα μου. Έβαλα ντετέκτιβ και μάζεψα και στοιχεία. Θέλω να πάμε μαζί με την οικογένειά του στην αστυνομία για να βρούμε τι δουλειά είχαν αυτοί οι άντρες στο αυτοκίνητο που ρωτούσαν για τον σύζυγό μου στη γειτονιά λίγο πριν πεθάνει", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημαντικό ρόλο στη διαλεύκανση της υπόθεσης, παίζει και η ταυτοποίηση του άνδρα με το ανοιχτόχρωμο αυτοκίνητο που φαίνεται να κινήθηκε έξω από το σπίτι του θύματος λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία.

Μάρτυρας συγκράτησε τα στοιχεία της πινακίδας του αυτοκινήτου, το "Τούνελ" προχώρησε την έρευνα και εντόπισε τον κάτοχο. Πρόκειται για κάποιον που φέρεται να έχει εξαπατήσει πολίτες, να έχει αλλάξει περιοχή κατοικίας, αλλά και τα στοιχεία του.

Ο Βαγγέλης Ραγκούσης 70 χρόνων, συνταξιούχος μηχανικός του εμπορικού ναυτικού και πατέρας δυο παιδιών, έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας την Πέμπτη 7 Μαΐου 2015, μέσα στη βίλα του στην περιοχή Βένιζα των Μεγάρων.

Πηγή: anikolouli.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share