Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φρίκη: 32χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε την ώρα που γεννούσε

Κτηνωδία

25 Ιουνίου 2020 13:48
Φρίκη: 32χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε την ώρα που γεννούσε
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκ προκαλεί η δολοφονία μιας 32χρονης γυναίκας στη Νότια Αφρική την ώρα που γεννούσε στο σπίτι της. Επίσης, την υπόθεση μια φρικιαστικής δολοφονίας εξετάζουν στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ καθώς το πτώμα μιας 25χρονης βρέθηκε μέσα σε σακούλα σκουπιδιών.

Η Shaida Nathan, μητέρα 3 παιδιών, βρισκόταν στην διαδικασία του τοκετού, όταν δυο άνδρες, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μπήκαν μέσα στην παράγκα που έμενε η άτυχη γυναίκα και την πυροβόλησαν! Δυστυχώς το ασθενοφόρο που έφτασε αμέσως στο σημείο, δεν μπόρεσε να σώσει ούτε την γυναίκα, ούτε και το βρέφος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στόχος των δολοφόνων φαίνεται ότι ήταν ο ένας γιος της 32χρονης, που ήταν μαζί της τη στιγμή της γέννας. Τόσο αυτός όσο και το άλλο αγόρι μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο. Το τρίτο παιδί, όπως είπε ένας 68χρονος γείτονας, είναι σε ανάδοχη οικογένεια.

Ακόμα παραμένει αδιευκρίνιστο αν η δολοφονία σχετίζεται με ξεκαθάρισμα ανάμεσα σε συμμορίες, αν και σύμφωνα με τις Αρχές έγινε σε περιοχή με υψηλό ποσοστό εγκληματικότητας. Οι έρευνες συνεχίζονται.

35χρονος εκτελέστηκε εν ψυχρώ - Σοκαριστικό βίντεο

Σοκ προκαλεί το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της Νέας Υόρκης από την εν ψυχρώ εκτέλεση ενός 35χρονου την ώρα που έπλενε το αυτοκίνητό του.

Στο βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή που ο εκτελεστής πλησιάζει τον ανυποψίαστο άνδρα και αδίστακτα τον πυροβολεί δύο φορές στο λαιμό. Επίσης, αποτροπιασμό προκαλεί ένα έγκλημα στην Ολλανδία με μια 52χρονη γυναίκα να δολοφονείται από τον άνδρα της.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Μπρούκλιν με την αστυνομία να διεξάγει έρευνα για ανθρωποκτονία. Μέχρι στιγμής ο 35χρονος άνδρας παραμένει άγνωστος ενώ αδιευκρίνιστο είναι και το κίνητρο του δολοφόνου.

Φρίκη: 11χρονος βρέθηκε με αφρούς στο στόμα και μέσα στα αίματα - Πατέρας και μητριά του έδωσαν να πει τόσο νερό που πέθανε

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του 11χρονου Ζάκαρι Σαμπίν στο Κολοράντο των ΗΠΑ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του με αφρούς στο στόμα και μέσα στα αίματα. Επίσης, μια αδιανόητη θηριωδία έγινε στην Γουατεμάλα καθώς ένας νεαρός φοιτητής της ιατρικής δολοφονήθηκε όταν κάτοικοι χωριού τον έκαψαν επειδή πίστευαν πως ήταν... μάγος!

Ο πατέρας και η μητριά του 11χρονου αγοριού κατηγορούνται ότι ανάγκασαν το παιδί να πιει τόσο πολύ νερό που πέθανε, σύμφωνα με δημοσιεύματα που επικαλείται η Mirror. Οι Ράιν και Τάρα Σαμπίν κατηγορούνται για το θάνατο του 11χρονου Ζάκαρι, ο οποίος πιστεύεται ότι ήταν θύμα κακοποίησης, καθώς βρέθηκαν μελανιές στο κεφάλι, τα χέρια και τους γλουτούς του.

Η μητριά του φέρεται να είπε ότι ανάγκαζαν το αγοράκι να πίνει νερό επειδή «τα ούρα του ήταν σκούρα» και ότι φορούσε πάνα «λόγω ιατρικού προβλήματος». Η νεκροψία έδειξε ότι ο μικρός Ζάκαρι άρχισε να κάνει εμετό και έπεσε σε λήθαργο πριν πεθάνει.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share