Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Πατέρας ασελγούσε στις κόρες του και ο σύζυγος της μιας την ανάγκαζε να εκδίδεται και βίαζε το παιδί του!

Απίστευτη φρίκη!

24 Ιουνίου 2020 11:48
Θεσσαλονίκη: Πατέρας ασελγούσε στις κόρες του και ο σύζυγος της μιας την ανάγκαζε να εκδίδεται και βίαζε το παιδί του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δύο άνδρες, ηλικίας 42 και 70 ετών, ελληνικής καταγωγής, μέλη του συγγενικού περιβάλλοντος των παθόντων!

Μια θλιβερή κι άκρως αποκρουστική ιστορία ξεσκεπάστηκε ύστερα από έρευνα των Αρχών κι αποκάλυψε τη φρίκη που βίωναν δύο γυναίκες και δύο παιδιά στη Θεσσαλονίκη. Ένας 70χρονος άντρας, πατέρας 29χρονης σήμερα γυναίκας, κακοποιούσε την κόρη του και την ετεροθαλή αδελφή της (39 ετών σήμερα) όσο αυτές ήταν ανήλικες, με χρήση σωματικής βίας και προβαίνοντας σε ασελγείς πράξεις σύμφωνα με τις Αρχές. Μια υπόθεση που θυμίζει πολύ την αντίστοιχη στο Ρέθυμνο.

Ωστόσο, η φρίκη κι ο εφιάλτης δεν τελείωναν εκεί... Οπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ο 42χρονος, σύζυγος της 29χρονης γυναίκας, την οποία βίαζε και ο πατέρας της, ασκούσε συχνά σωματική και σεξουαλική βία σε βάρος της, εξαναγκάζοντάς την μάλιστα να εκδίδεται προκειμένου να του αποδίδει χρηματικά ποσά. Το χειρότερο όλων είναι ότι ασκούσε σωματική βία και στα δύο ανήλικα παιδιά τους, εξαναγκάζοντάς τα σε κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών. Το φρικιαστικό της υπόθεσης είναι ότι σε βάρος ενός εξ’ αυτών προχώρησε και σε ασελγείς πράξεις κατά το παρελθόν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δύο άνδρες, ηλικίας 42 και 70 ετών, ελληνικής καταγωγής, μέλη του συγγενικού περιβάλλοντος των παθόντων, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, εμπορία ανθρώπων, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών - μεταχείριση ανηλίκου.

Η υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων, καθώς και περίπτωση εμπορίας ανθρώπων εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και ειδικών Ψυχολόγων των Κεντρικών Ιατρείων Θεσσαλονίκης. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

29χρονη έκοψε τα γεννητικά όργανα του πατέρα της - Την βίαζε από 10 ετών

Μια φρικιαστική ιστορία εξελισσόταν επί 19 χρόνια πίσω από κλειστές πόρτες με μία 29χρονη να κόβει τα γεννητικά όργανα του πατέρα της καθώς την βίαζε απ' όταν ήταν 10 ετών!

Η ίδια μίλησε σε δημοσιογράφους έξω από το αστυνομικό τμήμα, λέγοντας: «Κοιμήθηκα πολύ καλά το βράδυ και απλά θέλω να τιμωρούνται όσοι φέρονται έτσι σε παιδιά. Το να καλύπτεις τα στοιχεία, σε μετατρέπει από καλό σε κακό».

Η μητέρα της 29χρονης, δήλωσε πως η Boonyada είχε καταγγείλει αρκετές φορές τον πατέρα της, ωστόσο οι Αρχές δεν έκαναν καμία κίνηση ώστε να την βοηθήσουν. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι άγνωστη η κατάσταση της υγείας του πατέρα. Επίσης, φρίκη προκαλεί η είδηση ότι ένας άνδρας, ο οποίος αποκλείστηκε στην περιοχή Ρίο Νέγκρο στην Αργεντινή κατά τη διάρκεια της καραντίνας εξαιτίας του κορωνοϊού, φιλοξενήθηκε σε σπίτι και βίασε την 11χρονη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share