Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έγκλημα στο Μενίδι: Έσφαξε την μητέρα του επειδή του ζήτησε να χαμηλώσει την μουσική!

Αποκάλυψη σοκ!

17 Ιουνίου 2020 10:40
Έγκλημα στο Μενίδι: Έσφαξε την μητέρα του επειδή του ζήτησε να χαμηλώσει την μουσική!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους το έγκλημα που συνέβη χθες το βράδυ στο Μενίδι, εκεί που ένας 34χρονος κατέσφαξε τη μητέρα του με μαχαίρι.

Ακόμα πιο ανατριχιαστικός είναι ο λόγος, ο οποίος όπλισε το χέρι του μητροκτόνου, με τις πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ να αναφέρουν ότι όλα έγιναν επειδή ήταν δυνατά η μουσική... Βάσει των μαρτυριών των περιοίκων, η τραγωδία άρχισε έπειτα από μια παρατήρηση.

Ο 34χρονος είχε πολύ δυνατά τη μουσική. Ο πατέρας του τού έκανε παρατήρηση να την χαμηλώσει κι έφυγε από το σπίτι. Ο γιος τον αγνόησε και μια δεύτερη παρατήρηση από τη μητέρα του φαίνεται πως ήταν εκείνη που έμελλε να αποβεί μοιραία για την 54χρονη γυναίκα.

Ο γιος της πήρε το κουζινομάχαιρο, κατευθύνθηκε στο δωμάτιο της μητέρας του και της κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές. Η άτυχη γυναίκα παρά τα βαριά τραύματα κατάφερε να ειδοποιήσει μια ξαδέλφη της και ήταν εκείνη που μαζί με τους αστυνομικούς πήγαν στο σπίτι.

Εκεί βρήκαν τον 34χρονο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και την 54χρονη μέσα σε μια λίμνη αίματος. Όταν έφτασε το ΕΚΑΒ, για το οποίο υπήρξε καταγγελία ότι έκανε μια ώρα να φτάσει στο Μενίδι, ήταν ήδη αργά. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο 34χρονος είχε νοσηλευθεί παλιότερα σε ψυχιατρική κλινική και αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα.

«Μας κακοποιούσε ερωτικά για χρόνια» - Σοκάρουν τα λόγια μάνας και κόρης για το φονικό στον Εύοσμο

Σοκάρουν τα λόγια της συζύγου και της κόρης του 49χρονου νεκρού στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, οι οποίες νωρίτερα συνελήφθησαν για τον φόνο του θύματος, αναφέροντας πως τις κακοποιούσε ερωτικά για χρόνια.

Οι δυο τους πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Παρασκευή (19/6) το πρωί, ύστερα από την πολύωρη κατάθεση στον ανακριτή, όπου τρόμαξαν με όσα ανέφεραν.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον άτυχο 49χρονο μαχαίρωσαν τα ξημερώματα της Κυριακής η 45χρονη σύζυγός του και η 18χρονη κόρη του. Τον 49χρονο βρήκε στο διαμέρισμα επί της οδού Ιθάκης, μέσα σε μια λίμνη αίματος, ο γιος του το βράδυ της Κυριακής και αμέσως ειδοποίησε τη μητέρα του και την αστυνομία. Από την εξερεύνηση του χώρου δεν φαινόταν να υπάρχουν ίχνη παραβίασης του διαμερίσματος, γεγονός που απομάκρυνε το ενδεχόμενο το κίνητρο του δράστη ή των δραστών να ήταν η ληστεία.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης άρχισαν να παίρνουν από νωρίς καταθέσεις από το περιβάλλον του άτυχου ιδιοκτήτη ταξί και μέσα σε λίγες ώρες κατάφεραν να διαλευκάνουν την υπόθεση. Μάλιστα, έφτασαν γρήγορα στα ίχνη των γυναικών, καθώς φαίνεται πως είχαν πετάξει το μαχαίρι σε φρεάτιο ομβρίων υδάτων στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share