Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Συγκλονίζει ο αδελφός της 37χρονης - «Είχαν στόχο τον γαμπρό μου και την πλήρωσε η αδελφή μου» (Video)

Όλα όσα είπε

10 Ιουνίου 2020 15:41
Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Συγκλονίζει ο αδελφός της 37χρονης - «Είχαν στόχο τον γαμπρό μου και την πλήρωσε η αδελφή μου» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μαφιόζικη εκτέλεση και συμβόλαιο θανάτου, βλέπει η αστυνομία πίσω από την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε χθες ζευγάρι στη Ζάκυνθο, με την 37χρονη γυναίκα να χάνει τη ζωή της από σφαίρα ενώ ο 53χρονος σύζυγος της τραυματίστηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο αδελφός της άτυχης γυναίκας και μητέρας τριών ανήλικων παιδιών μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

«Μου έδειχνε πως φοβόταν ότι θα συμβεί κάτι κακό. Δεν μου είχε πει κάτι ξεκάθαρα, αλλά το έβλεπα στα μάτια της ότι φοβόταν. Ως συνήθως την πληρώνει αυτός που δε φταίει», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όσα είπε:

Έγκλημα στη Βούλα: Ταυτοποιήθηκε το θύμα

Ταυτοποιήθηκε σήμερα ο 47χρονος που δολοφονήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (29/5) στην Βούλα, από τις Βελγικές αρχές.

Τα αποτελέσματα από την έρευνα που έκαναν οι Βέλγοι στα αρχεία τους έπειτα από τα αποτυπώματα που στάλθηκαν από την Ελληνική αστυνομία, έφτασαν στα γραφεία της Ασφάλειας Αττικής επιβεβαιώνοντας έτσι τις αρχικές υποψίες των ερευνητών της υπόθεσης. Να υπενθυμίσουμε ότι το θύμα είχε στην κατοχή του δύο ταυτότητες, και δεν ήταν γνωστό ποια είναι η πλαστή.

Ο 47χρονος που δολοφονήθηκε στην Βούλα, ήταν καταζητούμενος με Διεθνές Ένταλμα σύλληψης, για υποθέσεις ναρκωτικών, σύμφωνα με πληροφορίες από το Βέλγιο. Είχε καταδικαστεί ερήμην από δικαστήριο των Βρυξελλών για μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης μέσα σε κοντέινερ. Λέγεται ότι ήταν ο οργανωτής, της μεταφοράς της κοκαΐνης και της διακίνησής της στις μεγάλες πρωτεύουσες της Ευρώπης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share