Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Ζάκυνθο: «Πληρωμένο συμβόλαιο» βλέπουν οι αστυνομικοί - Στο μικροσκόπιο το παρελθόν του 53χρονου (Video)

Θρήνος για την 37χρονη

10 Ιουνίου 2020 07:24
Μαφιόζικη εκτέλεση στη Ζάκυνθο: «Πληρωμένο συμβόλαιο» βλέπουν οι αστυνομικοί - Στο μικροσκόπιο το παρελθόν του 53χρονου (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Ζακύνθου, από την δολοφονία της 37χρονης γυναίκας και τον τραυματισμό του 53χρονου συζύγου της, το μεσημέρι της Τρίτης (9/6) στην περιοχή του Αγίου Σώστη στην Λιθακιά.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν ρίξει το βάρος σε υποθέσεις που απασχόλησαν τη δικαιοσύνη κατά το παρελθόν και αφορούν τον 53χρονο άντρα. Μάλιστα, οι αστυνομικές αρχές ακολουθώντας τα στοιχεία που συλλέγουν μετά τη δολοφονική επίθεση, εξετάζουν την πιθανότητα να πρόκειται για «πληρωμένο συμβόλαιο» και ξεκαθάρισμα ανάμεσα σε ομάδες κακοποιών.

Οι δράστες που σύμφωνα με μαρτυρίες φορούσαν κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα, έδωσαν στο θύμα την εντύπωση πως πρόκειται για αστυνομικούς και στη συνέχεια πυροβόλησαν εν ψυχρώ το ζευγάρι που επέβαινε σε μηχανή.

Όταν είδαν την μοτοσικλέτα του 53χρονου φαίνεται να του έκαναν σήμα να σταματήσει και όταν αυτός επιβράδυνε την μηχανή, τότε οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν προς το μέρος τους, σκοτώνοντας ακαριαία την 37χρονη γυναίκα του.

Η 37χρονη επιχειρηματίας, Χριστίνα Κλουτσινιώτη, η έχασε αμέσως τη ζωή της από μια σφαίρα στο κεφάλι. Ο άνδρας της, αν και δέχθηκε απανωτά χτυπήματα από σφαίρες στο σώμα του, επέζησε από την ενέδρα θανάτου, καθώς φόραγε αλεξίσφαιρο γιλέκο. O ίδιος κατάφερε και έτρεξε τραυματισμένος έως το σπίτι ενός φίλου του στην ίδια περιοχή όπου κάλεσε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Ο 53χρονος είναι σοβαρά τραυματισμένος και μεταφέρεται σε νοσοκομείο της Αθήνας, καθώς έχει σφινωθεί μία σφαίρα στο σαγόνι του, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. Η ζωή του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και συλλέγουν ότι διαθέσιμο στοιχείο υπάρχει, σε μια προσπάθεια να βρουν τους δράστες το συντομότερο δυνατό, ενώ η μηχανή που επέβαινε το ζευγάρι μεταφέρθηκε στην Αστυνομία.

Το παρελθόν του τραυματία

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 53χρονος γνωστός επιχειρηματίας που στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας που γλίτωσε είχε απασχολήσει την αστυνομία για ναρκωτικά και μάλιστα είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης, ενώ παράλληλα ήταν μπλεγμένος σε κύκλωμα ακάλυπτων επιταγών.

Οι έρευνες της Αστυνομίας, κάνουν «φύλλο και φτερό» το παρελθόν του ζευγαριού, αναζητώντας τα κίνητρα των δραστών, σε υποθέσεις που σχετίζονται με τον γνωστό επιχειρηματία. Το ζευγάρι είχε μια μικρή ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή του Λαγανά.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share