Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη: Γυναίκα έσφαξε 17χρονη έγκυο και της πήρε το μωρό από την κοιλιά

Φρικιαστικό έγκλημα

7 Ιουνίου 2020 19:58
Φρίκη: Γυναίκα έσφαξε 17χρονη έγκυο και της πήρε το μωρό από την κοιλιά
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα φρικιαστικό έγκλημα έγινε στο Μεξικό με μία γυναίκα να σφάζει 17χρονη έγκυο και να της αφαιρεί το μωρό από την κοιλιά της. Επίσης, μια 51χρονη δασκάλα έπνιξε μωράκι με μαξιλάρι.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως η γυναίκα δεν μπορούσε να τεκνοποιήσει και φοβόταν πως θα πάρει διαζύγιο. Γι αυτό αποφάσισε να δολοφονήσει την 17χρονη και να παρουσιάσει το παιδί σαν δικό της, σύμφωνα με την Daily Mail.

Περαιτέρω στοιχεία για την δολοφόνο δεν έδωσαν οι Αρχές. Η Χουανίτα χτύπησε στο κεφάλι την 17χρονη και την μαχαίρωσε. Αφαίρεσε το βρέφος από την κοιλιά της και το μετέφερε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Η σορός της 17χρονης εντοπίστηκε σε σακούλα στην άκρη του δρόμου.

45χρονη σκότωσε τον φίλο της με τσεκούρι μπροστά στην κόρη της - «Είχε κόψει τα μαλλιά του γιατί ήθελε να του γδάρει το κρανίο» (photo)

Ένα φρικτό έγκλημα έγινε στην Ουκρανία με μία 45χρονη να δολοφονεί τον 60χρονο φίλο της με τσεκούρι μπροστά στην έφηβη κόρης της και στη συνέχεια οι αστυνομικοί να την βρίσκουν να πίνει ατάραχη καφέ μέσα αίματα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Mirror, η Νατάλια μαχαίρωσε τον άτυχο άνδρα με ένα μαχαίρι κουζίνας και μετά τον χτύπησε με ένα τσεκούρι, σκοτώνοντάς τον μπροστά στα μάτια της έφηβης κόρης της. Επίσης, ένα ζευγάρι στο Πακιστάν σκότωσε την 7χρονη υπηρέτριά του, επειδή άφησε ελεύθερο έναν παπαγάλο

Η 45χρονη και ο Βασίλι λέγεται ότι καυγάδισαν και τότε η Νατάλια χτύπησε και βασάνιζε τον 60χρονο όλο το βράδυ μέχρι που εκείνος σταμάτησε να αναπνέει και κάλεσε την αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στη σκηνή του εγκλήματος, είδαν τη Νατάλια να κάθεται στη βεράντα της μέσα στα αίματα και να απολαμβάνει ήρεμα τον πρωινό καφέ και το τσιγάρο της. Λέγεται ότι σοκαρίστηκαν όταν είδαν το ακρωτηριασμένο σώμα του Βασίλι. «Είχε κόψει τα μαλλιά του γιατί ήθελε να του γδάρει το κρανίο» φέρεται να δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ μια αυτόπτης μάρτυρας.

Η ιατροδικαστική έκθεση αποκάλυψε πολλαπλές πληγές από μαχαίρι στο κεφάλι και το σώμα του θύματος και λέγεται ότι ο Βασίλι ήταν ακόμα ζωντανός όταν η Νατάλια προσπάθησε να γδάρει το κρανίο του.

Οι ειδικοί επιβεβαίωσαν ότι η Ναταλία ήταν καλυμμένη με το αίμα του Βασίλι κατά τη σύλληψή της και λέγεται ότι ομολόγησε τη δολοφονία του λέγοντας ότι δεν μπορεί να θυμηθεί γιατί καυγάδισαν.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share