Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη: 51χρονη δασκάλα έπνιξε μωράκι με μαξιλάρι (Video)

Άγριο έγκλημα

6 Ιουνίου 2020 09:04
Φρίκη: 51χρονη δασκάλα έπνιξε μωράκι με μαξιλάρι (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια σοκαριστική δολοφονία έλαβε χώρα σε παιδικό σταθμό στην Ουκρανία. 51χρονη δασκάλα σε νηπιαγωγείο έπνιξε με μαξιλάρι ένα μωράκι ενός έτους, προκαλώντας του το θάνατο από ασφυξία και εμετό. Επίσης, ένα φρικιαστικό έγκλημα σημειώθηκε στο Τέξας των ΗΠΑ, καθώς μωρό δύο ετών βρέθηκε νεκρό σε κάδο απορριμμάτων.

Η «παιδαγωγός», ιδιοκτήτρια παιδικού σταθμού, ήθελε να σταματήσει το παιδί να κλαίει, μετά από δάγκωμα άλλου παιδιού, την πρώτη του ημέρα στον παιδικό σταθμό. Στο βίντεο φαίνεται να βάζει το μαξιλάρι στο πρόσωπο του παιδιού, προτού το βάλει για ύπνο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το παιδί πνίγηκε με τον εμετό του.

Η ιδιοκτήτρια, αντί να καλέσει άμεσα ασθενοφόρο, συνέχιζε να σκουπίζει το μωρό με μωρομάντηλο. Στη συνέχεια η Αστυνομία βρήκε το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, τις οποίες φαίνεται να είχε κρύψει μέσα σε μαξιλάρια η 51χρονη φερόμενη ως δράστης.

«Δεν σκότωσα το παιδί σας», επέμενε μπροστά στους γονείς της μικρής, μέσα στο δικαστήριο. Η 51χρονη πάντως κρατείται ως ύποπτη για φόνο και βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για τη λειτουργία παράνομου παιδικού σταθμού.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους των γονιών, η γυναίκα έβγαλε τις κασέτες από τις κάμερες ασφαλείας και τις έκρυψε κάτω από τα μαξιλάρια, πριν φτάσουν εκεί οι Αρχές.

23χρονη σατανίστρια νταντά στραγγάλισε, έσφαξε και έκαψε μωρό 6 μηνών (Video)

Μια φρικιαστική δολοφονία συνέβη στη Ρωσία όπου 23χρονη νταντά στραγγάλισε, έσφαξε και έκαψε ένα μωράκι μόλις 6 μηνών το οποίο υποτίθεται ότι πρόσεχε. Επίσης, ένας 26χρονος σκότωσε την 24χρονη αρραβωνιαστικιά του και περιέφερε το πτώμα με καρότσι στους δρόμους, με τις κάμερες ασφαλείας να καταγράφουν την μακάβρια βόλτα του.

Όλα συνέβησαν όταν οι γονείς του μωρού άφησαν την 23χρονη μόνη της μαζί του, καθώς έπρεπε να πάνε μαζί σε μία κηδεία. Τότε εκείνη πήγε σε ένα κοντινό δάσος, όπου στραγγάλισε το μωράκι και στη συνέχεια το μαχαίρωσε. Στο τέλος έκαψε το άψυχο κορμάκι του.

Όταν οι γονείς επέστρεψαν στο σπίτι, δεν βρήκαν την 23χρονη και αμέσως ξεκίνησε η αναζήτηση, η οποία ολοκληρώθηκε με τον πιο φρικαλέο τρόπο. Η 23χρονη εντοπίστηκε λίγο αργότερα με το καμένο σώμα του μωρού στα χέρια της.

Η γυναίκα συνελήφθη ενώ η αστυνομία εξακρίβωσε μέσω των social media ότι ήταν σατανίστρια, ποστάροντας μηνύματα που προκαλούν ανατριχίλα. «Ο Αντίχριστος είναι ένας και είμαι εγώ», είχε γράψει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, λίγο πριν το σοκαριστικό έγκλημα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share