Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βασάνισαν και σκότωσαν 10χρονη κατά τη διάρκεια «θεραπείας πίστης»

Φρίκη

3 Ιουνίου 2020 19:35
Βασάνισαν και σκότωσαν 10χρονη κατά τη διάρκεια «θεραπείας πίστης»
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φριχτά βασανιστήρια υπέστη ένα κοριτσάκι δέκα ετών στην Αλγερία αφού υποβλήθηκε σε «θεραπεία πίστης» και άφησε την τελευταία του πνοή. Επίσης, ένα φρικιαστικό έγκλημα σημειώθηκε στο Τέξας των ΗΠΑ, καθώς μωρό δύο ετών βρέθηκε νεκρό σε κάδο απορριμμάτων.

Η 10χρονη από την Γκουέλμα της ανατολικής Αλγερίας είχε «χτυπήματα και εγκαύματα» σύμφωνα με τον εισαγγελέα. Για τον θάνατό της συνελήφθη ένας 28χρονος άνδρας.

Το παιδί κακοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της ruqya (θεραπεία πίστης) στο σπίτι της. Ο εισαγγελέας δεν αποκάλυψε γιατί το κορίτσι υποβλήθηκε στην πρακτική που εκτελείται συχνά με την πρόθεση να θεραπεύσει άρρωστους «βγάζοντας έναν δαίμονα» ή να παρέχει προστασία από το «κακό μάτι» και να θεραπεύσει τη στειρότητα.

Το παιδί βασανίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Γκουέλμα όπου και άφησε την τελευταία της πνοή. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε εγκαύματα και χτυπήματα σε όλο της το σώμα.

«Το σώμα του κοριτσιού είχε σημάδια εγκαυμάτων και χτυπήματα», ανέφερε ο εισαγγελέας και διέταξε να γίνει αυτοψία προκειμένου να ερευνηθεί ο θάνατος του παιδιού.

59χρονος στραγγάλισε 12χρονο και μετά βίασε το άψυχο σώμα του

Φρίκη προκαλεί η δολοφονία και ο βιασμός του άψυχου κορμιού ενός 12χρονου αγοριού στο Ντνιπροπετρόφσκ της Ουκρανίας από 59χρονο παιδεραστή. Επίσης, μια φρικιαστική δολοφονία συνέβη στη Ρωσία όπου 23χρονη νταντά στραγγάλισε, έσφαξε και έκαψε ένα μωράκι μόλις 6 μηνών το οποίο υποτίθεται ότι πρόσεχε.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο 12χρονος επέστρεφε στο σπίτι του από προπόνηση ποδοσφαίρου, όταν τον πλησίασε ο 59χρονος και του έπιασε κουβέντα. Ο άνδρας κέρδισε την εμπιστοσύνη του αγοριού και προσφέρθηκε να του αγοράσει γλυκά από κοντινό κατάστημα. Εικόνες από κάμερες ασφαλείας δείχνουν το παιδί να στέκεται δίπλα στον δράστη στο κατάστημα, ενώ από άλλη κάμερα έχουν καταγραφεί να περπατούν μαζί.

Στη συνέχεια ο 59χρονος προσκάλεσε το παιδί, να του δείξει ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο σε πάρκο της περιοχής. Ανυποψίαστο το 12χρονο αγόρι τον ακολούθησε, με το ανθρωπόμορφο τέρας να εκτελεί το αποτρόπαιο έγκλημά του. Σύμφωνα με τα στοιχεία που επικαλείται το δημοσίευμα, ο 59χρονος ανενόχλητος πλέον βίασε τον 12χρονο και τον στραγγάλισε.

Οι γονείς του παιδιού που ανησύχησαν για την αργοπορία του και καθώς δεν απαντούσε στο κινητό του, ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα. Από το σήμα του κινητού του αγοριού έστρεψαν τις έρευνες τους στην περιοχή του πάρκου και σύντομα βρέθηκαν στο εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Εκεί αντίκρισαν τον 59χρονο να είναι ξαπλωμένος μπρούμητα πάνω σε ένα στρώμα γεμάτο ρούχα. Στο πρόσωπό του είχε αίματα, ενώ το παντελόνι του ήταν ακόμη κατεβασμένο. Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί διαπίστωσαν σηκώνοντας τον, ότι ανάμεσα στα ρούχα βρισκόταν το άψυχο κορμί του 12χρονου, στο οποίο το ανθρωπόμορφο κτήνος έκανε σ3ξ.

Ο 59χρονος ο οποίος όπως αποδείχθηκε, ήταν άστεγος, ο οποίος διέμενε στο συγκεκριμένο κτίριο, συνελήφθη και τώρα αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share