Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη - Ξεσπά ο γιατρός: «Έκανα υπομονή...»

Όλες οι εξελίξεις

1 Ιουνίου 2020 10:53
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη - Ξεσπά ο γιατρός: «Έκανα υπομονή...»
Αρθρογράφος: Γιάννης Κυριακόπουλος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ATHENSMAGAZINE.GR

Δύο και πλέον χρόνια μετά τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, ο γιατρός που «φωτογραφήθηκε» επανειλημμένα για εμπλοκή στην υπόθεση, περνάει στην αντεπίθεση και δείχνει τα δόντια του, με οργή και αγανάκτηση σε όσους, κρύβονταν πίσω από την άνευ προηγουμένου στοχοποίησή του, «όχι απλώς ως υπόπτου αλλά και ως δράστη της δολοφονίας». Παράλληλα, ο αδερφός της αδικοχαμένης Ειρήνης δέχεται απειλητικά μηνύματα!

Ο 59χρονος πρώην σύντροφος της αδικοχαμένης χήρας από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, η οποία βρέθηκε νεκρή τα Θεοφάνια του 2018 μέσα στο αυτοκίνητό της, στη Μυρτιά Τριχωνίδας, είχε διαμαρτυρηθεί και στο παρελθόν για την αντιμετώπισή του. Πριν από λίγες μέρες, προχώρησε στην κατάθεση συμπληρωματικού υπομνήματος στον πταισματοδίκη Μεσολογγίου, στο οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων:

Ξεσπά ο γιατρός στην υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη

«Με στοχοποίησαν σε περίπου 200 εκπομπές. Έκανα υπομονή δυο χρόνια». Το υπόμνημα συμπληρώνει την αναφορά που έκανε ο γιατρός τον Νοέμβριο του 2019, με αφορμή την έκδοση και δημοσιοποίηση πιστοποιητικού σύμφωνα με το οποίο υπάρχει ποινική δικογραφία σε βάρος του, για τον θάνατο της 44χρονης.

Μέσω των δικηγόρων του, ο γιατρός κάνει λόγο για ψευδές πιστοποιητικό, επιρρίπτοντας ευθύνες στον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου. Στο σχετικό υπόμνημα γίνεται αναφορά και σε τηλεοπτικές εκπομπές, που αναφέρθηκαν στο θέμα. Επιπλέον αναφέρεται και στην επίθεση που δέχτηκε στο διαδίκτυο αλλά και τα εκατοντάδες σχόλια που αναρτήθηκαν σε βάρος του, σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες.

«Συνολικά υπάρχουν περίπου 200 εκπομπές οι οποίες με στοχοποιούν ευθέως, τις οποίες θα σας προσκομίσω εντός εύλογου χρόνου, σε σχετική μήνυση που θα υποβληθεί από εμένα κατά όλων των ανωτέρω κυριών και τα ποινικά αδικήματα που διαπράττουν σε βάρος μου», καταλήγει ο γιατρός στο υπόμνημά του.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share