Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

59χρονος στραγγάλισε 12χρονο και μετά βίασε το άψυχο σώμα του

Κτηνωδία

29 Μαΐου 2020 10:39
59χρονος στραγγάλισε 12χρονο και μετά βίασε το άψυχο σώμα του
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρίκη προκαλεί η δολοφονία και ο βιασμός του άψυχου κορμιού ενός 12χρονου αγοριού στο Ντνιπροπετρόφσκ της Ουκρανίας από 59χρονο παιδεραστή. Επίσης, μια φρικιαστική δολοφονία συνέβη στη Ρωσία όπου 23χρονη νταντά στραγγάλισε, έσφαξε και έκαψε ένα μωράκι μόλις 6 μηνών το οποίο υποτίθεται ότι πρόσεχε.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο 12χρονος επέστρεφε στο σπίτι του από προπόνηση ποδοσφαίρου, όταν τον πλησίασε ο 59χρονος και του έπιασε κουβέντα. Ο άνδρας κέρδισε την εμπιστοσύνη του αγοριού και προσφέρθηκε να του αγοράσει γλυκά από κοντινό κατάστημα. Εικόνες από κάμερες ασφαλείας δείχνουν το παιδί να στέκεται δίπλα στον δράστη στο κατάστημα, ενώ από άλλη κάμερα έχουν καταγραφεί να περπατούν μαζί.

Στη συνέχεια ο 59χρονος προσκάλεσε το παιδί, να του δείξει ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο σε πάρκο της περιοχής. Ανυποψίαστο το 12χρονο αγόρι τον ακολούθησε, με το ανθρωπόμορφο τέρας να εκτελεί το αποτρόπαιο έγκλημά του. Σύμφωνα με τα στοιχεία που επικαλείται το δημοσίευμα, ο 59χρονος ανενόχλητος πλέον βίασε τον 12χρονο και τον στραγγάλισε.

Οι γονείς του παιδιού που ανησύχησαν για την αργοπορία του και καθώς δεν απαντούσε στο κινητό του, ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα. Από το σήμα του κινητού του αγοριού έστρεψαν τις έρευνες τους στην περιοχή του πάρκου και σύντομα βρέθηκαν στο εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Εκεί αντίκρισαν τον 59χρονο να είναι ξαπλωμένος μπρούμητα πάνω σε ένα στρώμα γεμάτο ρούχα. Στο πρόσωπό του είχε αίματα, ενώ το παντελόνι του ήταν ακόμη κατεβασμένο. Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί διαπίστωσαν σηκώνοντας τον, ότι ανάμεσα στα ρούχα βρισκόταν το άψυχο κορμί του 12χρονου, στο οποίο το ανθρωπόμορφο κτήνος έκανε σ3ξ.

Ο 59χρονος ο οποίος όπως αποδείχθηκε, ήταν άστεγος, ο οποίος διέμενε στο συγκεκριμένο κτίριο, συνελήφθη και τώρα αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Άγρια δολοφονία διάσημου τραγουδιστή: Τον σκότωσαν στη μέση του δρόμου (photo-video)

Θρήνος στον κόσμο της μουσικής καθώς σε ηλικία μόλις 21 ετών δολοφονήθηκε ο διάσημος Καναδός τραγουδιστής, Χουντίνι. Ακόμη ένα σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά τον χαμό του Τζον Πράιν από επιπλοκές του φονικού ιού σε ηλικία 73 ετών.

Τους δράστες της δολοφονίας του 21χρονου ράπερ από τον Καναδά αναζητούν οι Αρχές του Τορόντο. Ο νεαρός καλλιτέχνης δέχθηκε φονική επίθεση ενώ βρισκόταν με άλλα δύο άτομα στη συμβολή των οδών King και Blue Jays Way στο Τορόντο.

Ο νεαρός έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς στη συμβολή των οδών King Street και Peters στο Τορόντο. Σύμφωνα το κανάλι CP24 News, βρισκόταν εκεί με δυο φίλους του, όταν ένα αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα τους και οι επιβάτες του άνοιξαν πυρ εναντίον τους γύρω στις 4 το απόγευμα.

Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο βρήκαν έναν άνδρα που έφερε τραύματα από πυροβολισμούς. Άλλοι δύο τραυματίες εντοπίστηκαν λίγο αργότερα, μετέδωσε το ειδησεογραφικό δίκτυο, ενώ ο Χουντίνι εξέπνευσε στο νοσοκομείο γύρω στις 6:30 το απόγευμα

Η αστυνομία είπε ότι τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο φέροντας τραύματα από όπλο. Ένας 21χρονος και ένας 15χρονος διακομίστηκαν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση ενώ μία 27χρονη γυναίκα είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Το περιστατικό συνέβη έξω από ξενοδοχείο της περιοχής και οι αστυνομικοί μελετούν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας για να εντοπίσουν τους δράστες της φονικής επίθεσης. Αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι άκουσε έξι με 10 πυροβολισμούς προτού φθάσει η αστυνομία στο σημείο.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share