Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

23χρονη σατανίστρια νταντά στραγγάλισε, έσφαξε και έκαψε μωρό 6 μηνών (Video)

Φρίκη

29 Μαΐου 2020 10:23
23χρονη σατανίστρια νταντά στραγγάλισε, έσφαξε και έκαψε μωρό 6 μηνών (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια φρικιαστική δολοφονία συνέβη στη Ρωσία όπου 23χρονη νταντά στραγγάλισε, έσφαξε και έκαψε ένα μωράκι μόλις 6 μηνών το οποίο υποτίθεται ότι πρόσεχε. Επίσης, ένας 26χρονος σκότωσε την 24χρονη αρραβωνιαστικιά του και περιέφερε το πτώμα με καρότσι στους δρόμους, με τις κάμερες ασφαλείας να καταγράφουν την μακάβρια βόλτα του.

Όλα συνέβησαν όταν οι γονείς του μωρού άφησαν την 23χρονη μόνη της μαζί του, καθώς έπρεπε να πάνε μαζί σε μία κηδεία. Τότε εκείνη πήγε σε ένα κοντινό δάσος, όπου στραγγάλισε το μωράκι και στη συνέχεια το μαχαίρωσε. Στο τέλος έκαψε το άψυχο κορμάκι του.

Όταν οι γονείς επέστρεψαν στο σπίτι, δεν βρήκαν την 23χρονη και αμέσως ξεκίνησε η αναζήτηση, η οποία ολοκληρώθηκε με τον πιο φρικαλέο τρόπο. Η 23χρονη εντοπίστηκε λίγο αργότερα με το καμένο σώμα του μωρού στα χέρια της.

Η γυναίκα συνελήφθη ενώ η αστυνομία εξακρίβωσε μέσω των social media ότι ήταν σατανίστρια, ποστάροντας μηνύματα που προκαλούν ανατριχίλα. «Ο Αντίχριστος είναι ένας και είμαι εγώ», είχε γράψει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, λίγο πριν το σοκαριστικό έγκλημα.

Φρίκη: Μητέρα σκότωσε τον 9χρονο αυτιστικό γιο της - Σοκαριστικό βίντεο δείχνει να τον ρίχνει σε ποτάμι

Σοκ έχει προκαλέσει στο Μαϊάμι η υπόθεση μιας μητέρας που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 9 ετών γιο της, που ήταν αυτιστικός, ενώ ένα βίντεο που δημοσιοποιήθηκε τη δείχνει να τον ρίχνει σε ένα ποτάμι. Επίσης, σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος, όπου την βοήθεια μιας βασιλικής κόμπρας κατάφερε να δολοφονήσει την σύζυγό του ένας 27χρονος Ινδός.

Σύμφωνα με το miamiherald.com, η Πατρίτσια Ρίπλει που κατηγορείται για το φόνο του παιδιού της Αλεχάνδρο, έχει αποτυπωθεί σε βίντεο να ρίχνει το άτυχο παιδάκι σε κανάλι με νερό και να φεύγει τρέχοντας.

Το παιδί χάνεται στα νερά και εκείνη φεύγει. Η Αστυνομία πιστεύει ότι η γυναίκα είχε επιχειρήσει να σκοτώσει τον Αλεχάντρο και νωρίτερα σε άλλο κανάλι αλλά δεν τα κατάφερε. Το παιδί είχε αυτισμό βαριάς μορφής και δεν μπορούσε καν να μιλήσει.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share