Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φρίκη: Μητέρα σκότωσε τον 9χρονο αυτιστικό γιο της - Σοκαριστικό βίντεο δείχνει να τον ρίχνει σε ποτάμι

Σοκ

26 Μαΐου 2020 13:46
Φρίκη: Μητέρα σκότωσε τον 9χρονο αυτιστικό γιο της - Σοκαριστικό βίντεο δείχνει να τον ρίχνει σε ποτάμι
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκ έχει προκαλέσει στο Μαϊάμι η υπόθεση μιας μητέρας που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 9 ετών γιο της, που ήταν αυτιστικός, ενώ ένα βίντεο που δημοσιοποιήθηκε τη δείχνει να τον ρίχνει σε ένα ποτάμι. Επίσης, σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος, όπου την βοήθεια μιας βασιλικής κόμπρας κατάφερε να δολοφονήσει την σύζυγό του ένας 27χρονος Ινδός.

Σύμφωνα με το miamiherald.com, η Πατρίτσια Ρίπλει που κατηγορείται για το φόνο του παιδιού της Αλεχάνδρο, έχει αποτυπωθεί σε βίντεο να ρίχνει το άτυχο παιδάκι σε κανάλι με νερό και να φεύγει τρέχοντας.

Το παιδί χάνεται στα νερά και εκείνη φεύγει. Η Αστυνομία πιστεύει ότι η γυναίκα είχε επιχειρήσει να σκοτώσει τον Αλεχάντρο και νωρίτερα σε άλλο κανάλι αλλά δεν τα κατάφερε. Το παιδί είχε αυτισμό βαριάς μορφής και δεν μπορούσε καν να μιλήσει.

Φρικιαστικό έγκλημα: 24χρονος κατακρεούργησε 25χρονη (photo-video)

Ένα φρικιαστικό έγκλημα έγινε στη Γιούτα με 24χρονο άνδρα να βγαίνει ραντεβού με 25χρονη που γνώρισε στο Tinder και να την κατακρεουργεί. Επίσης, η 28χρονη Φοίνιξ Νετς βρέθηκε άγρια δολοφονημένη μέσα σε μία βαλίτσα με ένα ζευγάρι να την έχει πετσοκόψει, και το σκηνικό στο σπίτι να θυμίζει σφαγείο, σύμφωνα με τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 24χρονος γνώρισε την κοπέλα λίγες ώρες πριν βγουν ραντεβού και τη δολοφονήσει.

Αμέσως μετά τη δολοφονία ο 24χρονος τηλεφώνησε στην αστυνομία και ισχυρίστηκε πως είχε μπει στο σπίτι του ληστής. Μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι εντόπισαν αιμόφυρτη την νεαρή στο πάτωμα. Είχε δεχτεί πολλαπλές μαχαιριές.

«Ερευνούμε τα αίτια της ανθρωποκτονίας. Δεν υπήρχε κίνητρο» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία του Λέιτον. Στον 24χρονο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία και προφυλακίστηκε.

36χρονος σκότωσε την πρώην σύντροφό του μπροστά στα μάτια της 13χρονης κόρης της

Μπροστά στα μάτια της 13χρονης κόρης της σκότωσε την πρώην σύντροφό του ένας 36χρονος παλαιστής στην Αγγλία. Επίσης, μία άγρια δολοφονία συγκλονίζει την Νέα Υόρκη, με έναν 32χρονο να μαχαιρώνει μέχρι θανάτου τον πατέρα του, ενώ ο 72χρονος έκανε τηλεδιάσκεψη στο Zoom.

Ο Άντριου Γουόντσγουορθ μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την αισθητικό, πρώην σύντροφό του, Μελίσα Μπέλσο. Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Γουόντσγουορθ κατηγορείται επίσης ότι απείλησε να σκοτώσει με μαχαίρι ένα τρίτο πρόσωπο και επιτέθηκε σε δύο αστυνομικούς.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, δύο άνδρες προσπάθησαν να τον σταματήσουν και ένας εξ αυτών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Η 13χρονη κόρη της Μπέλσο που ήταν μπροστά στη δολοφονία κάλεσε τις υπηρεσίες διάσωσης αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να επαναφέρουν στη ζωή την άτυχη μητέρα.

Η μητέρα της Μελίσα είπε συγκλονισμένη ότι «το τέρας μου πήρε το πιο σημαντικό πρόσωπο της ζωής μου» και δήλωσε συντετριμμένη από την απώλειά της. «Αν δεν είχα άλλα δύο παιδιά θα αυτοκτονούσα για να βρω τη Μελίσα μου» είπε. Ένας γείτονας της άτυχης κοπέλας δήλωσε ότι είδε έναν άνδρα να σπάει το τζάμι της πόρτας της Μπέλσο με ένα μπαστούνι του γκολφ και άκουσε την άτυχη γυναίκα να ουρλιάζει.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share