Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ηράκλειο: Αναβιώνει η δολοφονία 32χρονης από τον εν διαστάσει σύζυγό της - Την είχε στραγγαλίσει ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμόντουσαν τα παιδιά της

Ραγδαίες εξελίξεις

26 Μαΐου 2020 13:16
Ηράκλειο: Αναβιώνει η δολοφονία 32χρονης από τον εν διαστάσει σύζυγό της - Την είχε στραγγαλίσει ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμόντουσαν τα παιδιά της
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου εκδικάζεται σήμερα η υπόθεση της δολοφονίας της 32χρονης μητέρας από την Σητεία, πριν από περίπου ένα χρόνο, από τον 37χρονο σήμερα εν διαστάσει σύζυγό της. Παράλληλα, σοκαρισμένος είναι ο ελληνισμός του Σίδνεϊ από την άγρια δολοφονία του 39χρονου Κυριάκου Κούρτη.

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα που συγκλόνισε τη μικρή κοινωνία της Σητείας αλλά και όλη την Ελλάδα, έγινε τον Μάρτιο του 2019, όταν ο άνδρας στραγγάλισε την 32χρονη, την ώρα που στο διπλανό δωμάτιο βρίσκονταν τα δύο παιδιά της οικογένειας, ηλικίας 2 και τριών χρόνων σήμερα.

Από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του ο κατηγορούμενος εμφανίζεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, και σύμφωνα με τις πληροφορίες, και στο δικαστήριο σήμερα, πολλές φορές στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ξεσπά σε κλάματα. Μέχρι τώρα έχουν καταθέσει 4 μάρτυρες, εκ των οποίων και ένας αστυνομικός.

Φρίκη: 27χρονος δολοφόνησε την γυναίκα του με βασιλική κόμπρα (photo)

Με την βοήθεια μιας βασιλικής κόμπρας κατάφερε να δολοφονήσει την σύζυγό του ένας 27χρονος Ινδός. Επίσης, ένα φρικιαστικό έγκλημα έγινε και στη Γιούτα με 24χρονο άνδρα να βγαίνει ραντεβού με 25χρονη που γνώρισε στο Tinder και να την κατακρεουργεί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μάλιστα, ο 27χρονος Ινδός είχε αρχικά προσπαθήσει να δολοφονήσει την γυναίκα με μια οχιά. Όπως αναφέρει η βρετανική, Daily Mail, το έγκλημα σημειώθηκε στην νότια επαρχία της Κεράλα με τους αστυνομικούς να ανακοινώνουν ότι ο 27χρονος Sooraj σκότωσε την σύζυγό, Uthra, του αφήνοντας ελεύθερη στο δωμάτιο της μια κόμπρα.

Οι τηλεφωνικές του επικοινωνίες αποκάλυψαν ότι ο συζυγοκτόνος είχε επαφές με χειριστές ερπετών ενώ στον υπολογιστή του βρέθηκαν και βίντεο με φίδια. Η άτυχη γυναίκα έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή για δύο μήνες στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε τον περασμένο Μάρτιο όταν και την τσίμπησε η κόμπρα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας αφού άφησε ελεύθερο το φίδι ο 27χρονος συνέχισε τη δραστηριότητα του ατάραχος μέχρι που ακούστηκαν τα ουρλιαχτά της γυναίκας.

Κατά πληροφορίες ο 27χρονος φοβόταν ότι η σύζυγός του μπορεί να τον χώριζε και σε αυτή την περίπτωση θα υποχρεωνόταν να επιστρέψει την πλούσια προίκα που είχε λάβει πριν τον γάμο - 100 χρυσά νομίσματα και 500.000 ρουπίες (περίπου 18.000 ευρώ).

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share