Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Φρίκη: 27χρονος δολοφόνησε την γυναίκα του με βασιλική κόμπρα (photo)

Σοκ

26 Μαΐου 2020 11:28
Φρίκη: 27χρονος δολοφόνησε την γυναίκα του με βασιλική κόμπρα (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Με την βοήθεια μιας βασιλικής κόμπρας κατάφερε να δολοφονήσει την σύζυγό του ένας 27χρονος Ινδός. Επίσης, ένα φρικιαστικό έγκλημα έγινε και στη Γιούτα με 24χρονο άνδρα να βγαίνει ραντεβού με 25χρονη που γνώρισε στο Tinder και να την κατακρεουργεί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μάλιστα, ο 27χρονος Ινδός είχε αρχικά προσπαθήσει να δολοφονήσει την γυναίκα με μια οχιά. Όπως αναφέρει η βρετανική, Daily Mail, το έγκλημα σημειώθηκε στην νότια επαρχία της Κεράλα με τους αστυνομικούς να ανακοινώνουν ότι ο 27χρονος Sooraj σκότωσε την σύζυγό, Uthra, του αφήνοντας ελεύθερη στο δωμάτιο της μια κόμπρα.

Οι τηλεφωνικές του επικοινωνίες αποκάλυψαν ότι ο συζυγοκτόνος είχε επαφές με χειριστές ερπετών ενώ στον υπολογιστή του βρέθηκαν και βίντεο με φίδια. Η άτυχη γυναίκα έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή για δύο μήνες στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε τον περασμένο Μάρτιο όταν και την τσίμπησε η κόμπρα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας αφού άφησε ελεύθερο το φίδι ο 27χρονος συνέχισε τη δραστηριότητα του ατάραχος μέχρι που ακούστηκαν τα ουρλιαχτά της γυναίκας.

Κατά πληροφορίες ο 27χρονος φοβόταν ότι η σύζυγός του μπορεί να τον χώριζε και σε αυτή την περίπτωση θα υποχρεωνόταν να επιστρέψει την πλούσια προίκα που είχε λάβει πριν τον γάμο - 100 χρυσά νομίσματα και 500.000 ρουπίες (περίπου 18.000 ευρώ).

Φρίκη: Πετσόκοψαν 28χρονη με πριόνι και την έβαλαν σε βαλίτσα - Το σπίτι θύμιζε σφαγείο

Η 28χρονη Φοίνιξ Νετς βρέθηκε άγρια δολοφονημένη μέσα σε μία βαλίτσα με ένα ζευγάρι να την έχει πετσοκόψει, και το σκηνικό στο σπίτι να θυμίζει σφαγείο, σύμφωνα με τους αστυνομικούς. Επίσης, σοκ προκαλεί η είδηση ότι αγρότες δολοφόνησαν εν ψυχρώ πολιτικό και τον γιο του.

Όπως αναφέρει η Mirror, η 28χρονη φέρεται να ζούσε σε καταφύγιο κακοποιημένων γυναικών για κάποιους μήνες πριν από τον θάνατό της. Για τη δολοφονία της Φοίνιξ Νετς κατηγορείται η 27χρονη Γκαρίκα Κονίτα Γκόρντον και για συνέργεια ο 38χρονος Μάχες Σοράθιγια.

Οι αστυνομικοί που έψαξαν σε ένα διαμέρισμα του ζευγαριού που κατηγορείται για τη δολοφονία της Φοίνιξ Νετς βρέθηκαν μπροστά σε ένα σκηνικό που θύμιζε «σφαγείο». Όπως γράφει η εφημερίδα «The Sun» οι αστυνομικοί βρήκαν ένα λουτρό αίματος στο σπίτι όπου το ζευγάρι φέρεται να χρησιμοποίησε ένα πριόνι για να τεμαχίσει την άτυχη γυναίκα.

«Οι άνδρες της αστυνομίας δεν πίστευαν στα μάτια τους. Η σκηνή στο σπίτι του ζευγαριού θύμιζε σφαγείο. Ήταν σαν λουτρό αίματος, βρήκαν ένα κυκλικό πριόνι. Οι δράστες έκοψαν τη γυναίκα στη μέση και έπειτα έβαλαν τα μέλη της σε βαλίτσες» περιέγραψε στην εφημερίδα μία πηγή προσκείμενη στην αστυνομία.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share