Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Δολοφονήθηκε άγρια ο 39χρονος Κυριάκος Κούρτης

Σοκ

25 Μαΐου 2020 13:00
Δολοφονήθηκε άγρια ο 39χρονος Κυριάκος Κούρτης
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκαρισμένος είναι ο ελληνισμός του Σίδνεϊ από την άγρια δολοφονία του 39χρονου Κυριάκου Κούρτη (Kevin Kourtis). Επίσης, ένα φρικιαστικό έγκλημα έγινε και στη Γιούτα με 24χρονο άνδρα να βγαίνει ραντεβού με 25χρονη που γνώρισε στο Tinder και να την κατακρεουργεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Νέου Κόσμου που επικαλείται αστυνομικές πηγές, ο 39χρονος Κυριάκος Κούρτης (Kevin Kourtis) πέθανε από τις πολλαπλές μαχαιριές που δέχθηκε όταν μια ομάδα πέντε ατόμων εισέβαλε στο σπίτι του. Τα μέλη της συμμορίας πιστεύεται ότι φορούσαν μάσκες, βάσει των στοιχείων που δημοσιεύουν διεθνή ΜΜΕ. Η 43χρονη φίλη του Κούρτη φέρεται να ήταν επίσης στο σπίτι την ώρα της εισβολής αλλά δεν τραυματίστηκε.

Λίγο αργότερα η αστυνομία συνέλαβε δυο νεαρούς ηλικίας 16 και 17 ετών οι οποίοι είχαν διαφύγει από τον τόπο του εγκλήματος πηδώντας από τον φράχτη στο πίσω μέρος του σπιτιού του θύματος. Οι συλληφθέντες επρόκειτο να οδηγηθούν την Δευτέρα ενώπιον της δικαιοσύνης για να τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Η αστυνομία δεν γνωρίζει ακόμα αν το θύμα γνώριζε τους δράστες, ενώ συνεχίζει τις έρευνές της και για τους άλλους τρεις καταζητούμενους. Σύμφωνα με το ελληνικό πρόγραμμα της Ραδιοφωνίας SBS o Κούρτης γεννήθηκε στην Αυστραλία αλλά ο πατέρας του καταγόταν από τον Άγιο Αμβρόσιο της Κερύνειας στην Κύπρο.

Το θύμα εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Κύπρο με την οικογένειά του στα μέσα της δεκαετίας του ’90, στο χωριό της μητέρας του, τα Λύμπια. Στην Αυστραλία επέστρεψε πριν από έξι χρόνια περίπου, ανέφερε η SBS.

Φρίκη: Πετσόκοψαν 28χρονη με πριόνι και την έβαλαν σε βαλίτσα - Το σπίτι θύμιζε σφαγείο

Η 28χρονη Φοίνιξ Νετς βρέθηκε άγρια δολοφονημένη μέσα σε μία βαλίτσα με ένα ζευγάρι να την έχει πετσοκόψει, και το σκηνικό στο σπίτι να θυμίζει σφαγείο, σύμφωνα με τους αστυνομικούς. Επίσης, σοκ προκαλεί η είδηση ότι αγρότες δολοφόνησαν εν ψυχρώ πολιτικό και τον γιο του.

Όπως αναφέρει η Mirror, η 28χρονη φέρεται να ζούσε σε καταφύγιο κακοποιημένων γυναικών για κάποιους μήνες πριν από τον θάνατό της. Για τη δολοφονία της Φοίνιξ Νετς κατηγορείται η 27χρονη Γκαρίκα Κονίτα Γκόρντον και για συνέργεια ο 38χρονος Μάχες Σοράθιγια.

Οι αστυνομικοί που έψαξαν σε ένα διαμέρισμα του ζευγαριού που κατηγορείται για τη δολοφονία της Φοίνιξ Νετς βρέθηκαν μπροστά σε ένα σκηνικό που θύμιζε «σφαγείο». Όπως γράφει η εφημερίδα «The Sun» οι αστυνομικοί βρήκαν ένα λουτρό αίματος στο σπίτι όπου το ζευγάρι φέρεται να χρησιμοποίησε ένα πριόνι για να τεμαχίσει την άτυχη γυναίκα.

«Οι άνδρες της αστυνομίας δεν πίστευαν στα μάτια τους. Η σκηνή στο σπίτι του ζευγαριού θύμιζε σφαγείο. Ήταν σαν λουτρό αίματος, βρήκαν ένα κυκλικό πριόνι. Οι δράστες έκοψαν τη γυναίκα στη μέση και έπειτα έβαλαν τα μέλη της σε βαλίτσες» περιέγραψε στην εφημερίδα μία πηγή προσκείμενη στην αστυνομία.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share