Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

58χρονος χειρουργός σκότωσε την 45χρονη γυναίκα του - Την έπνιξε και την πετσόκοψε με ψαλίδια (photo)

Άγρια δολοφονία

21 Μαΐου 2020 15:50
58χρονος χειρουργός σκότωσε την 45χρονη γυναίκα του - Την έπνιξε και την πετσόκοψε με ψαλίδια (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας 58χρονος χειρουργός κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της 45χρονης γυναίκας του. Επίσης, ένα άγριο έγκλημα έγινε στη Σουηδία με έναν 23χρονο να αποκεφαλίζει την 17χρονη πρώην σύντροφό του και στη συνέχεια να κομματιάζει το σώμα της.

Η γυναίκα ήδη από το Φεβρουάριο είχε κάνει καταγγελία κατά του συζύγου της για σωματική κακοποίηση και για την ακρίβεια είχε πει ότι την έπνιγε, ενώ ανέφερε ότι την έκοψε με ψαλίδια.

Μάλιστα, φέρεται να είχε πει ότι ήθελε να ζητήσει διαζύγιο αλλά φοβόταν την αντίδραση του γιατρού. Το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε κοντά στο σπίτι του ζεύγους στη Μασσαχουσέτη την περασμένη Κυριακή.

Η γυναίκα είχε τρία παιδιά από προηγούμενο γάμο και ο άνδρας δυο. Όπως έγινε γνωστό, ο γιατρός είχε προβλήματα στη δουλειά του και τον τελευταίο καιρό ήταν και άνεργος.

Άγριο έγκλημα: 45χρονος δολοφόνησε 33χρονη έγκυο και τον σύντροφό της μέσα στο σπίτι τους (Video)

Ένα άγριο έγκλημα έγινε στη Νέα Υόρκη με έναν 45χρονο άνδρα να δολοφονεί μια 33χρονη έγκυο μαζί με τον σύντροφό της μέσα στο σπίτι τους, κατά τη διάρκεια ληστείας. Επίσης, δεν το χωράει ανθρώπινος νους, αυτό που έγινε στην Τουρκία με ποδοσφαιριστή να σκοτώνει τον 5χρονο γιο του που είχε κορωνοϊό.

Όπως γράφει η New York Post, ο 45χρονος Φίλιπ Μορένο εισέβαλε στο σπίτι του ζευγαριού το απόγευμα της Δευτέρας, πυροβόλησε και σκότωσε και τα δύο θύματά του μέσα στο σαλόνι. Η 33χρονη Άνα Ντεσούα, που ήταν έγκυος, και ο 46χρονος σύντροφός της Αλάφια Ροντρίγκεζ, βρέθηκαν από αστυνομικούς νεκροί στο πάτωμα.

Η Αστυνομία βρήκε τον Μορένο στην περιοχή, έχοντας στην κατοχή του όπλο. Στο σαλόνι του σπιτιού βρέθηκε και μια 43χρονη που είχε δεχθεί σφαίρα στην πλάτη. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Οι αρχές εντόπισαν κι ένα 2χρονο κορίτσι, που πιστεύεται πως ήταν η κόρη του ζευγαριού. Η μικρή μεταφέρθηκε επίσης στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Ο Μορένο, είχε συλληφθεί το 1992 για τον φόνο του ­Γουάτσον στο Staten Island, σύμφωνα με το δημοσίευμα, και οδηγήθηκε στη φυλακή από όπου βγήκε με αναστολή το 2007.

Φρίκη: 42χρονος πάτερας και 21χρονος γιος αποκεφάλισαν αστυνομικό και τον έφαγαν

42χρονος πατέρας μαζί με τον 21χρονο γιο του που έκαναν ένα αποτρόπαιο έγκλημα το οποίο συντάραξε όλη την Ουκρανία. Αποκεφάλισαν έναν αστυνομικό τον Γιεβγένι Πετρόφ (Yevyeni Petrov) και στη συνέχεια τον έψησαν και τον έφαγαν. Ενώ, απόλυτα φρικαλέος είναι ο τρόπος, με τον οποίο ένα 5χρονο αγοράκι σκοτώθηκε από την ίδια του τη γιαγιά, πεθαίνοντας σε ένα νοσοκομείο στις ΗΠΑ.

Οι θύτες και το θύμα όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο διατηρούσαν φιλική σχέση και το βράδυ της δολοφονίας όλοι μαζί έτρωγαν και έπιναν στο σπίτι των δραστών. Όπως είπαν στην απολογία τους το θύμα μεθυσμένο κάποια στιγμή άρχισε να τους βρίζει και να τους απειλεί ότι θα τους βάλει φυλακή και τότε σηκώθηκε ο πατέρας πήγε στην κουζίνα πήρε ένα μεγάλο μαχαίρι και του έκοψε το κεφάλι πέρα ως πέρα.

Στη συνέχεια έβαλαν το πτώμα στο μπάνιο και την επόμενη μέρα το τεμάχισαν και το έψησαν στην κατσαρόλα. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό βγήκαν έξω και βρήκαν από το δρόμο έναν άστεγο με το όνομα Yura, τον οποίον έφεραν σπίτι και τον «φίλεψαν» αυτό που είχαν μαγειρέψει

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share