Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο καυγάς και οι τελευταίες στιγμές του 30χρονου - Συγκλονιστικές μαρτυρίες για το φονικό στα Ανώγεια (Video)

Σοκάρει

15 Μαΐου 2020 08:55
Ο καυγάς και οι τελευταίες στιγμές του 30χρονου - Συγκλονιστικές μαρτυρίες για το φονικό στα Ανώγεια (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για το διπλό φονικό στα Ανώγεια. Επίσης, νέα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας έρχονται στη δημοσιότητα, μετά την ταυτοποίηση των όπλων του διπλού φονικού στα Ανώγεια.

Μάρτυρες περιγράφουν τις τελευταίες στιγμές του 30χρονου θύματος, ο οποίος κατέληξε σε μία καρότσα αγροτικού οχήματος κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο, αλλά και το ότι ο 29χρονος προφυλακισθέντας είχε κινηθεί με όπλο προς το σπίτι του 30χρονου, αμέσως μετά τον καυγά τους, όπως αναφέρει το cretalive.gr.

«Είδα τον 29χρονο να κρατάει ένα όπλο και πήγαινε προς το σπίτι του 30χρονου. Ο πατέρας του και ο ξάδερφος του μαζί με άλλα άτομα, δεν θυμάμαι πια, του φώναζαν και προσπαθούσαν να τον σταματήσουν. Ο πατέρας θυμάμαι ότι του είπε: "Μη, υπάρχουν κοπέλια μέσα". Το ίδιο του είπα και εγώ. Εκεί είδα το πιστόλι, το κρατούσε στο χέρι. Ο 29χρονος έφθασε έξω από το σπίτι του 30χρονου. Ο πατέρας του τον γύρισε πίσω», ανέφερε, χαρακτηριστικά, ένας μάρτυρας.

Σε άλλο σημείο κατάθεσης περιγράφεται το πώς οι συγγενείς του 30χρονου επιχείρησαν να τον κλειδώσουν μέσα στο σπίτι, μετά τον καυγά που είχε με τον 29χρονο.

«Ζήτησα να κλειδώσω την πόρτα του διαμερίσματος. Κλειδώνω την πόρτα και βάζω το κλειδί στην τσέπη. Μέχρι να κλειδώσω μπήκε στην κρεβατοκάμαρά του μαζί με τη γυναίκα του. Μπήκα και εγώ. Πέσαμε και οι τρεις στο κρεβάτι. Προσπαθούσαμε να τον συγκρατήσουμε», κατέθεσε μάρτυρας.

Η κρεβατοκάμαρα, όμως, συγκοινωνούσε με την ταράτσα του διπλανού σπιτιού απ’ όπου και κατάφερε να βγει ο 30χρονος.

Οι τελευταίες στιγμές του 30χρονου

«Περίπου στο σημείο που είχε γίνει ο καυγάς, είδα ότι είχε μαζευτεί κόσμος και άκουγα τις γυναίκες να ουρλιάζουν. Είδα τον 30χρονο με σφαίρες επειδή η μπλούζα του ήταν σκισμένη. Ήταν πεσμένος κολλητά στην καρότσα του Ν... Δεν ξέρω αν εκεί χτυπήθηκε ή αν είχε μεταφερθεί για να τον βάλουν στην καρότσα. Με τον Μ., δεν θυμάμαι αν ήταν άλλος και ποιος, τον ανεβάσαμε στην καρότσα.

Ανέβηκα εγώ, ο Μ. και η γυναίκα του 29χρονου. Κατά τη μεταφορά στο Κέντρο Υγείας πιστεύω ότι ξεψύχησε διότι άκουσα-είδα δύο επιθανάτιους ρόγχους και μετά νομίζω ότι χάθηκε η επικοινωνία. Όσο τον βάζαμε στην καρότσα, δεν είδα κανένα όπλο ούτε είχα αντιληφθεί ότι στο ίδιο αυτοκίνητο ήταν ο 63χρονος». Αυτές τις σκηνές περιέγραψε μάρτυρας, αναφερόμενος στις τελευταίες στιγμές του 30χρονου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share