Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φονικό στα Ανώγεια: «Μίλησαν» τα όπλα και οι κάλυκες - Ποιανού το DNA βρέθηκε πάνω

Ραγδαίες εξελίξεις!

13 Μαΐου 2020 10:00
Φονικό στα Ανώγεια: «Μίλησαν» τα όπλα και οι κάλυκες - Ποιανού το DNA βρέθηκε πάνω
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Νέα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας έρχονται στη δημοσιότητα, μετά την ταυτοποίηση των όπλων του διπλού φονικού στα Ανώγεια. Ενώ, την προηγούμενη εβδομάδα, προφυλακιστέος κρίθηκε από το δικαστήριο ο 29χρονος που κατηγορείται για τον θάνατο του 30χρονου στα Ανώγεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, το DNA του 29χρονου θύτη και του 30χρονου θύματος ανιχνεύθηκε στα αντίστοιχα όπλα που παραδόθηκαν στις αρχές, αλλά και σε κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο.

Βάσει αστυνομικών πηγών που επικαλείται το ίδιο μέσο, η διερεύνηση στα εγκληματολογικά εργαστήρια βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένονται και άλλα αποτελέσματα.

«Δεν φτάνει που μου πήραν τον άγγελό μου…» - Σπαράζει καρδιές ο 29χρονος κατηγορούμενος για το φονικό στα Ανώγεια

Σπαράζει καρδιές με τα λόγια του για το φονικό στα Ανώγεια ο 29χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ ξέσπασε για τον 30χρονο γείτονά του, που φέρεται να σκότωσε τον πατέρα του, καθώς και την αντιμετώπιση της κοινωνίας προς το μέρος του, ενώ συγκλονίζουν όσα είπε και ο αδελφός του Ξυλούρη για το έγκλημα.

«Όπως και να έχει, παρακαλώ τον Θεό να τους βοηθήσει όλους να λογικευθούν και να σκεφθούν και τις δύο οικογένειες», τονίζει ο 29χρονος μιλώντας στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

H δήλωσή του ολόκληρη, μέσω του συνηγόρου υπεράσπισής του, Διονύση Βέρρα, προς την εφημερίδα έχει ως εξής:

«Δεν φτάνει ότι μου πήραν τον άγγελό μου, τον πατέρα μου, με ατίμασαν κιόλας. Φθάνουν στο σημείο να λένε ότι ο πατέρας μου σκοτώθηκε απ’ το δικό μου πιστόλι, ενώ εκτελέστηκε από αυτούς μπροστά στα μάτια της μάνας μου, πολύ πριν φτάσω στο συμβάν εγώ. Όπως και να έχει όμως, παρακαλώ τον Θεό να τους βοηθήσει όλους να λογικευθούν και να σκεφθούν και τις δύο οικογένειες».

Φονικό στα Ανώγεια: Τι έδειξε η βαλλιστική στα όπλα που παραδόθηκαν στην αστυνομία

Ολοκληρώθηκε η βαλλιστική εξέταση στα δύο όπλα που παραδόθηκαν στην αστυνομία μετά το φονικό στα Ανώγεια. Παράλληλα κατέθεσε στους αστυνομικούς και ο αδερφός του Γιώργου Ξυλούρη για τον τρόπο με τον οποίο εντόπισε το όπλο που παρέδωσε στην αστυνομία.

Τα δύο όπλα παραδόθηκαν στην αστυνομία από τον του Λευτέρη Καλομοίρη και την οικογένεια του Γιώργου Ξυλούρη. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ekriti, οι κάλυκες που βρέθηκαν στον τόπο του φονικού ταυτοποιήθηκαν με τα δύο όπλα που έχουν κατασχεθεί από την αστυνομία και τα όπλα εστάλησαν χθες στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ και δόθηκε προτεραιότητα λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης και σήμερα, βγήκαν τα αποτελέσματα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share