Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκαλύψεις-σοκ για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη (Video)

Με επιρροές από σατανισμό και μαύρη μαγεία ο 27χρονος δολοφόνος

12 Μαΐου 2020 23:44
Αποκαλύψεις-σοκ για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Νέα στοιχεία ήρθαν στο «φως» της δημοσιότητας, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, για την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον στην Κρήτη από τον 27χρονο, κατ’ ομολογία δράστη, ο οποίος φαίνεται να επηρεάστηκε από τον σατανισμό. Ενώ, έναν χάρτη με τις επιθέσεις σε γυναίκες που πραγματοποίησε ο 27χρονος στην Κρήτη, πριν από τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου, είχε απεικονίσει χάρτη η εκπομπή στο Star «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στον 27χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία και το βιασμό της άτυχης βιολόγου, τον χαρακτηρίζει ψυχρό και κυνικό, με επιρροές από τον σατανισμό. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο νεαρός που είναι μάλιστα γιος ιερέα, στην απολογία του παραδέχτηκε την ενασχόλησή του με τη μαύρη μαγεία.

Τι ισχυρίστηκε ο 27χρονος κατηγορούμενος

Ο 27χρονος κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι οδηγήθηκε σε αυτές τις πράξεις λόγω της ενασχόλησής του με τη σολωμονική και τη μαύρη μαγεία.

«Τη βιολόγο τη χτύπησα με το αυτοκίνητο και είχα σκοπό να την εξαφανίσω. Κατέληξα στη σπηλιά που είχα πάει έξι φορές για να την εξερευνήσω, γιατί ήθελα να ασχοληθώ με το παραφυσικό», φαίνεται να δήλωσε ο δράστης.

Η υπόθεση έχει κλείσει σε επίπεδο ανάκρισης. Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, προήλθε από ασφυξία ενώ φέρει κακώσεις στο κεφάλι και τα πλευρά που έγιναν όσο εκείνη βρισκόταν εν ζωή. Η Σούζαν Ίτον, όμως, όπως ομολόγησε ο νεαρός, δέχθηκε σεξουαλική κακοποίηση τόσο όσο ήταν εν ζωή, όσο και όταν κατέληξε.

«Δεν καταλάβαινα τι έκανα, δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ. Είχα σκεφτεί να την πετάξω αλλά ήταν κάτι που με ωθούσε να συνεχίζω να τη βιάζω. Προσπάθησα να πείσω τον εαυτό μου να σταματήσει… Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι θα με έπιανε η αστυνομία, δεν περίμενα, όμως, να τη βρουν στη σπηλιά τόσο γρήγορα», φαίνεται να δήλωσε ο κατηγορούμενος.

Το περιεχόμενο του αποδεικτικού υλικού θα αξιολογηθεί πλέον στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Από εκεί και πέρα θα απολογηθεί και θα κριθεί από τον φυσικό δικαστή. Η οικογένεια της άτυχης βιολόγου ζητά δικαίωση για τον τραγικό θάνατο της, ενώ βρισκόταν για συνέδριο στην Κρήτη τον περασμένο Ιούλιο.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share