Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

18χρονη δολοφονήθηκε από τον αδερφό της

Άγριο εγκλημα

6 Μαΐου 2020 13:07
18χρονη δολοφονήθηκε από τον αδερφό της
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας στρατιώτης μαχαίρωσε και σκότωσε την 18χρονη αδελφή του, όταν εκείνη αρνήθηκε να παντρευτεί τον άνδρα που είχε επιλέξει η οικογένειά της, σε άλλο ένα «έγκλημα τιμής» στο Αφγανιστάν.

«Ο αδελφός της διέφυγε κατόπιν σε μια ζώνη που ελέγχεται από τους Ταλιμπάν», όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της επαρχίας Μπανταχσάν, ο Σαναουλάχ Ροχανί, εξηγώντας ότι η αστυνομία τον καταζητεί για να τον συλλάβει. Ενώ, απόλυτα φρικαλέος είναι ο τρόπος, με τον οποίο ένα 5χρονο αγοράκι σκοτώθηκε από την ίδια του τη γιαγιά, πεθαίνοντας σε ένα νοσοκομείο στις ΗΠΑ.

Η Ασίφα Καρίμι, ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών στο Μπανταχσάν, επιβεβαίωσε τη δολοφονία της νεαρής γυναίκας, η οποία αρνήθηκε το προξενιό επειδή ήθελε να παντρευτεί τον άνδρα που αγαπούσε. «Απέρριψε την πρόταση γάμου, την οποία στήριζε η οικογένειά της και κατέφυγε στην αστυνομία» ζητώντας προστασία, είπε η Καρίμι. Όμως οι αστυνομικοί την παρέδωσαν πίσω στην οικογένειά της.

19χρονη μαζί με την 23χρονη ερωμένη της αποκεφάλισαν και τεμάχισαν 21χρονο - Η υπόσχεση για αισθησιακό χορό που εξελίχθηκε σε φρικτό έγκλημα

19χρονη μαζί με την 23χρονη ερωμένη της αποκεφάλισαν και τεμάχισαν 21χρονο, με την αρχική υπόσχεση για αισθησιακό χορό να εξελίσσεται σε φρικτό έγκλημα.

Σύμφωνα με την αστυνομία η 19χρονη Μαρία Μαλβέιρα και η 23χρονη ερωμένη της Μαρία Φονσέκα αποκεφάλισαν και τεμάχισαν τη σορό του άτυχου Ντιόγκο Γκονσάλβες, κλέβοντας στη συνέχεια περίπου 67.000 ευρώ που είχε στον τραπεζικό του λογαριασμό. Επίσης, φρικτό έγκλημα έγινε γνωστό στη Βρετανία, όπου ένας οικοδόμος 42 ετών φαίνεται πως σκότωσε τη γυναίκα, τις δύο κόρες και το κατοικίδιο σκυλί τους.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν τμήματα της σορού του Γκονσάλβες εντοπίστηκαν σε διάφορα σημεία στην περιοχή Αλγκάβρε. Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η Μαλβέιρα φέρεται να υποσχέθηκε έναν αισθησιακό χορό στον 21χρονο προκειμένου να καταφέρει να τον δέσει σε μια καρέκλα όπου τελικά τον στραγγάλισε μέχρι θανάτου.

Το κεφάλι του άτυχου 21χρονου βρέθηκε στην πόλη Ταβίρα και ο κορμός του σε ένα σημείο περίπου 1,5 ώρα μακρύτερα. Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε στους δημοσιογράφους ότι το κίνητρο της δολοφονίας από τις δύο γυναίκες ήταν οικονομικό. Κατά τον ίδιο οι δύο δολοφόνοι έκοψαν τα δάχτυλα του Γκονσάλβες προκειμένου με αυτά να αποκτήσουν πρόσβαση στον τραπεζικό του λογαριασμό μέσω του κινητού του τηλεφώνου.

Ο 21χρονος είχε προσθέσει τα χρήματα που φέρονται να άρπαξαν οι δύο ερωμένες ως αποζημίωση για τροχαίο δυστύχημα με θύμα την μητέρα του το 2016. Το φρικτό έγκλημα φέρεται να έχει γίνει κάποια στιγμή ανάμεσα στις 20 και τις 25 Μαρτίου στην πόλη Λάγκος. Οι δύο γυναίκες δεν είχαν απασχολήσει ποτέ τις αρχές μέχρι σήμερα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share