Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Θρίλερ με το θάνατο 37χρονου ερευνητή - Δολοφονήθηκε ενώ έψαχνε στοιχεία για τον κορωνοϊό (Video)

Σοκ

6 Μαΐου 2020 12:50
Θρίλερ με το θάνατο 37χρονου ερευνητή - Δολοφονήθηκε ενώ έψαχνε στοιχεία για τον κορωνοϊό (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θρίλερ επικρατεί με το θάνατο 37χρονου Κινέζου ερευνητή, ο οποίος δολοφονήθηκε ενώ έψαχνε στοιχεία για τον κορωνοϊό. Ενώ, ένα άγριο έγκλημα έγινε στη Ρωσία με έναν 13χρονο να σφάζει με 13 μαχαιριές τον 7χρονο αδερφό του για ένα video game!

Ο 37χρονος Δρ Μπινγκ Λιου που εργαζόταν στο Πανεπίστημιου του Πίτσμουργκ δολοφονήθηκε στο σπίτι του στην Πενσιλβάνια το Σάββατο το απόγευμα. Ο 46χρονος Χάο Γκου, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, φέρεται να μπήκε στο σπίτι του ερευνητή από μια ξεκλείδωτη πόρτα και να άνοιξε πυρ βρίσκοντας τον Δρ Λιου στο κεφάλι, το λαιμό και τον κορμό του. Έπειτα ο Γκου επέστρεψε στο αυτοκίνητό του και αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο άνδρες γνωρίζονταν αλλά δεν έγινε γνωστό ούτε το είδος της σχέσης τους ούτε το κίνητρο για τη δολοφονία του ερευνητή.

«Ο Μπινγκ ήταν στα πρόθυρα πολύ σημαντικών ευρημάτων για την κατανόηση των κυτταρικών μηχανισμών της SARS-CoV-2 [COVID-19] και την κυτταρική βάση των ακόλουθων επιπλοκών», ανέφερε μια ανακοίνωση του εργαστηρίου όπου εργαζοτάν. «Θα κάνουμε μια προσπάθεια να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκίνησε για να αποτίσουμε φόρο τιμής στην επιστημονική του αριστεία».

41χρονος Ουκρανός «Χάνιμπαλ Λέκτερ» - Έκοψε τα πόδια της φίλης του, τα μαγείρεψε και τα έφαγε γιατί... πείνασε

Μπροστά σε ένα φρικιαστικό έγκλημα βρέθηκαν οι αστυνομικοί στην Ουκρανία που κλήθηκαν να ερευνήσουν την υπόθεση εξαφάνισης μιας 50χρονης γυναίκας καθώς όπως διαπίστωσαν την είχε δολοφονήσει ο 41χρονος φίλος της, ο οποίος στη συνέχεια την τεμάχισε και έφαγε τα πόδια της επειδή… πείνασε! Επίσης, ένα μακάβριο έγκλημα εξελίχθηκε στις ΗΠΑ με έναν 18χρονο μαζί με τον φίλο του να δολοφονούν εν ψυχρώ τους γονείς της κοπέλας του επειδή δεν τον άφηναν να την δει λόγω... κορωνοϊού.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail, επικαλούμενη την ουκρανική αστυνομία, ο κανίβαλος σκότωσε την 50χρονη σύντροφό του στις 13 Απριλίου. Χρησιμοποίησε ένα κουζινομάχαιρο για να της κόψει τον λαιμό. Στη συνέχεια έκοψε τα πόδια της και το υπόλοιπο σώμα το έβαλε σε ένα σάκο, τον οποίο πέταξε στις όχθες ενός ποταμού, σε απόσταση 500 μέτρων από το σπίτι του.

Ένας περαστικός, που είχε πάει για ψάρεμα με τα παιδιά του, έκανε τη φρικιαστική ανακάλυψη. Ειδοποίησε την Αστυνομία και κατά την έρευνα που ακολούθησε, περίοικοι αναγνώρισαν το θύμα και υπέδειξαν το σπίτι του συντρόφου της.

Όταν οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι του, τον βρήκαν να τηγανίζει κομμάτια από τα τεμαχισμένα πόδια του θύματος. Ομολόγησε στους αστυνομικούς πως είχε μαγειρέψει νωρίτερα και άλλα, τα οποία είχε φάει επειδή πεινούσε. Ο κανίβαλος αναμένεται να οδηγηθεί τις επόμενες ημέρες ενώπιον της Δικαιοσύνης, προκειμένου να λογοδοτήσει για την αποτρόπαιη δολοφονία.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share