Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

«Ο γιος μου χτυπήθηκε σαν σάκος του μποξ» - Συγκλονίζει η μαρτυρία του πατέρα του Γιώργου Ξυλούρη

Χαμός στα Ανώγεια!

4 Μαΐου 2020 12:54
«Ο γιος μου χτυπήθηκε σαν σάκος του μποξ» - Συγκλονίζει η μαρτυρία του πατέρα του Γιώργου Ξυλούρη
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συγκλονίζει με όσα αναφέρει για το φονικό στα Ανώγεια της Κρήτης και όσα έγιναν στον Γιώργο Ξυλούρη ο πατέρας του, Γιάννης, ο οποίος έδωσε τη δική του μαρτυρία μπροστά στις κάμερες, την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες. Σοκαριστική, παράλληλα, είναι η ιατροδικαστική εξέταση για τον 63χρονο.

Όπως λέει στο Cretapost.gr, το κακό ξεκίνησε για μια θέση πάρκινγκ. Υποστηρίζει πως ο Γιώργος Ξυλούρης δεν έβαψε τα χέρια του με αίμα και πως ο μοναδικός δολοφόνος, είναι ο 29χρονος γιος του Λευτέρη Καλομοίρη. Λέει χαρακτηριστικά: «Ο γιος μου χτυπήθηκε σαν σάκος του μποξ ήρθε καταματωμένος στο σπίτι και ο άλλος μαζί με μέλη της οικογένειάς του ήρθαν κάτω από το μπαλκόνι του βρίζοντας και προκαλώντας. Ο γιος μου πήρε το όπλο αλλά το είχε στη μέση. Δεν πυροβόλησε κανέναν και δεν βρέθηκε πυρίτιδα στα χέρια του όπως μας είπαν οι ιατροδικαστές.

Πυροβόλησε μόνο ο άλλος και εκείνος ήταν που πέτυχε και τον ίδιο του τον πατέρα. Στη συνέχεια σκότωσε το παιδί μου και του έριξε και χαριστική βολή όταν ήταν ήδη στο έδαφος. Δεν υπήρχαν παλιές διαφορές, τα εγγόνια μου πήγαιναν στη σχολή χορού του Καλομοίρη».

Βεντέτα στη Κρήτη: Το δεύτερο σενάριο για το διπλό φονικό που ανατρέπει τα πάντα

Την ώρα που θα γίνεται η κηδεία, ο 30χρονος γιος του θύματος που παραδόθηκε χθες στην αστυνομία θα περνά την πόρτα του εισαγγελέα. Αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Πάρα πολύ ισχυρή είναι η παρουσία της αστυνομίας στα Ανώγεια και στο σημείο όπου έγινε το διπλό φονικό που στοίχισε τη ζωή στον 63χρονο Λευτέρη Καλομοίρη και τον 30χρονο Γιώργο Ξυλούρη.

Σήμερα Δευτέρα, θα γίνει η κηδεία του 63χρονου και για να μην προκληθεί κάποια ένταση δεν θα χαιρετίσουν τη σωρό οι συγγενείς του στο σπίτι τους αλλά σε κατάστημα του θύματος σε άλλο σημείο.

Την ώρα που θα γίνεται η κηδεία, ο 30χρονος γιος του θύματος που παραδόθηκε χθες στην αστυνομία θα περνά την πόρτα του εισαγγελέα. Αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Προς δυο κατευθύνσεις κινούνται οι έρευνες για να εξακριβώσουν οι αρχές τι ακριβώς συνέβη τα κρίσιμα λεπτά του φονικού.

Βεντέτα στη Κρήτη

Το πρώτο σενάριο που εξετάζεται, είναι ότι οι δυο νεαροί, 29 και 30 χρονών, είχαν σοβαρό καβγά, τους χώρισαν αυτόπτες μάρτυρες αλλά στη συνέχεια βρέθηκαν ξανά και οι δυο οπλισμένοι ο ένας απέναντι στον άλλο. Ο 63χρονος μπήκε στη μέση και έπεσε νεκρός.

Το δεύτερο σενάριο αφορά μια εκτίμηση ότι και τα δυο θύματα έχουν πεθάνει από το ίδιο όπλο, ότι πιθανώς ο γιος του 63χρονου σκότωσε δηλαδή και τον πατέρα του χωρίς πρόθεση. Η βαλλιστική και η νεκροψία θα δώσουν απάντηση σε αυτό το ερώτημα.

«Κακώς μιλάμε για βεντέτα, δεν υπάρχει βεντέτα στην προκειμένη περίπτωση. Υπάρχει μια εγκληματική πράξη που έχει μια τριπλέτα δυο νεκρούς και έναν κατεστραμμένο άνθρωπο. Δεν έχει αρχίσει καμία βεντέτα, δεν μπορούμε να μιλάμε για καμία βεντέτα δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί», τόνισε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Στράτος Μπαλάσκας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share