Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησε 6 φορές και σκότωσε τον γιο του!

Απίστευτο!

26 Απριλίου 2020 14:25
Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησε 6 φορές και σκότωσε τον γιο του!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Φρικτό έγκλημα συνέβη στη Θεσσαλονίκη σήμερα (26/4), με έναν πατέρα να πυροβολεί 6 φορές και να σκοτώνει τον γιο του, σε μια είδηση που σοκάρει την πόλη.

Η οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη έλαβε χώρα στην περιοχή Πυλαιώτικα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας πατέρας πυροβόλησε έξι φορές τον γιο του με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει. Η πόλη, επίσης, θρηνεί το 8χρονο κοριτσάκι που χάθηκε χθες (25/4).

Στο σημείο του εγκλήματος έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι και συνέλαβαν τον πατέρα, ο οποίος κατά πληροφορίες είναι υδραυλικός.

Προς το παρόν, βέβαια, δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια, υπό τα οποία ο πατέρας πυροβόλησε, και μάλιστα 6 φορές, σκοτώνοντας το ίδιο του το αίμα.

Video Credits: Grtimes.gr

Άγριο σκηνικό στη Θεσσαλονίκη: «Μπούκαραν» στο κοσμηματοπωλείο και… τα έβαλε μαζί τους ο γείτονας

Ένα άγριο σκηνικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Τρίτης (21/4) στην περιοχή του Κορδελιού, με άγνωστους δράστες να «μπουκάρουν» σε κοσμηματοπωλείο και να κάνουν καβγά με το γείτονα.

Οι δράστες, συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας ένα φορτηγάκι ξήλωσαν τα στόρια του καταστήματος στις 5 τα ξημερώματα. Ενας γείτονας που έμενε πάνω από το κοσμηματοπωλείο βγήκε στο μπαλκόνι του και είδε την σκηνή, πιστεύοντας ότι επρόκειτο για μεθυσμένο που έπεσε πάνω σε σταθμευμένα οχήματα. Σε ένα άλλο περιστατικό στη συμπρωτεύουσα, ο ιδιοκτήτης καταστήματος είχε ορμήξει πάνω στους δράστες.

Ετσι, αποφάσισε να κατέβει κάτω και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους τρεις ληστές. Μάλιστα, αντί να φύγει για να μην βάλει τη ζωή του σε κίνδυνο ήρθε σε αντιπαράθεση μαζί τους, αλλά ευτυχώς δεν του επιτέθηκαν. Ενας εξ αυτών, που όπως είπε ο γείτονας που κατέβηκε κάτω και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές μιλώντας στο Open TV, φορούσε μάσκα στο πρόσωπο και τον απώθησε για να μπει στο αμάξι που τον περίμεναν οι δύο συνεργοί του και τράπηκαν σε φυγή έχοντας πάρει, σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, κυρίως ρολόγια.

Οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share