Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη: Θα αηδιάσετε με το πώς αυτό το 5χρονο αγόρι σκοτώθηκε από τη γιαγιά του

Απίστευτο!

23 Απριλίου 2020 19:52
Φρίκη: Θα αηδιάσετε με το πώς αυτό το 5χρονο αγόρι σκοτώθηκε από τη γιαγιά του
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Απόλυτα φρικαλέος είναι ο τρόπος, με τον οποίο ένα 5χρονο αγοράκι σκοτώθηκε από την ίδια του τη γιαγιά, πεθαίνοντας σε ένα νοσοκομείο στις ΗΠΑ.

Ο Κίτον Μπογκς έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη των γιατρών για δύο ημέρες να τον κρατήσουν στη ζωή, με τα τραύματά του να οφείλονται στη γιαγιά, τη θεία του και το σύζυγό της. Απίστευτη είναι και η περίπτωση του Ουκρανού «Χάνιμπαλ Λέκτερ», ο οποίος, σε ένα τρομερό έγκλημα, έκοψε τα πόδια της φίλης του και, επειδή πεινούσε, τα μαγείρεψε και τα έφαγε.

Ο Κίτον ήρθε στον κόσμο από γονείς τοξικομανείς. Οι γονείς του δεν ήταν προφανώς σε θέση να τον μεγαλώσουν και έτσι με δικαστική απόφαση ανέλαβε την κηδεμονία του η γιαγιά του. Η μητέρα του κατάφερε να ξεφύγει από τον κόσμο των ναρκωτικών και ζήτησε πίσω την κηδεμονία, του παιδιού. Δεν τα κατάφερε όμως.

Εκτός από την γιαγιά του, ο μικρός ζούσε στο ίδιο σπίτι με την θεία του Τσάσιτι και τον σύζυγό της Πίτερ, δύο πρόσωπα που όπως αποδείχθηκε δεν έκαναν το παραμικρό για να τον γλιτώσουν από τα μαρτύρια του.

Ο Κίτον τελικά έπεσε θύμα της γιαγιάς του. Οι γείτονες που έβλεπαν το παιδί με μώλωπες ρωτούσαν την γιαγιά του τι συνέβαινε. Εκείνη με δικαιολογίες, προφασιζόταν διαρκώς πώς κάτι συνέβη στο παιδί. Πότε έπεφτε κάτω, πότε τον έριξε ο σκύλος.

Η φρίκη αποκαλύφθηκε, ωστόσο, στο νοσοκομείο. Οι γιατροί διαπίστωσαν αιμορραγία στον εγκέφαλο κάνοντας λόγο για μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη.

«Η γιαγιά έλεγε στο παιδάκι πως αν δεν σταματούσε να παίζει με το πέος του, θα του το έκοβε… Κι αυτό ακριβώς έκανε. Το κατακρεούργησε… Κάθε ανάσα που παίρνουν σήμερα αυτοί οι άνθρωποι μολύνει την κοινωνία. Το παιδί αυτό βασανίστηκε τόσο πολύ που ούτε τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν…», δήλωσε η δημόσια κατήγορος.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως και οι τρεις κατηγορούμενοι δηλώνουν αθώοι.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share