Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη: Μητέρα σκότωσε τον 3χρονο γιο της για να πάει διακοπές

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες

9 Μαρτίου 2020 13:40
Φρίκη: Μητέρα σκότωσε τον 3χρονο γιο της για να πάει διακοπές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα φρικιαστικό έγκλημα ήρθε στο φως της δημοσιότητας με μία μητέρα από την Κροατία να σκοτώνει το 3χρονο αγγελούδι της επειδή ήθελε να πάει διακοπές. 63 χρόνια έχουν περάσει από το έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα. Όταν μια 19χρονη δηλητηρίασε πατέρα και αδελφό κατά προτροπή του θετού της παππού και... εραστή της

Οι λεπτομέρειες για το πως αφαίρεσε την ζωή του ίδιου της του παιδιού, προκαλούν ανατριχίλα. H Κιάρα ήθελε να πάει διακοπές στα Σκόπια και δεν μπορούσε να βρει κάποιον να κρατήσει τον Ντένις. Τότε αποφάσισε να τον στραγγαλίσει, βάζοντάς του μια σακούλα στο κεφαλάκι του. Ο Ντένις πέθανε από ασφυξία.

Η μητέρα παράτησε το άψυχο κορμάκι του γιου της στο λιμάνι Pula και έφυγε για διακοπές. Η ιστορία ήρθε ξανά στο προσκήνιο (το έγκλημα έγινε το 2018), καθώς η Κιάρα έχει το θράσος να ζητάει μείωση της ποινής της.

Της έχουν επιβληθεί 33 χρόνια κάθειρξη και 2 σε ψυχιατρική κλινική, με την ίδια να ζητάει την μείωση της ποινής Φυσικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με την είδηση να εξαγριώνει τους Κροάτες, μόνο στο άκουσμα πως ζήτησε επιείκεια.

36χρονη αποκεφάλισε την μητέρα της - «Αφαίρεσε το μυαλό της με σφυρί και σκούπιζε τα χέρια και τα μπράτσα της από το αίμα»

Ένα φρικιαστικό έγκλημα έγινε στην Αγγλία με μια 36χρονη γυναίκα να δολοφονεί την ίδια της την μητέρα αποκεφαλίζοντάς την.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail, η δράστης Οντέσα Κάρεϊ, έγινε αντιληπτή από τον οικογενειακό της φίλο της Τζον Μάρεϊ όταν αυτή του… έδειξε το κομμένο κεφάλι της μητέρας της. Ένα φρικτό έγκλημα αποκαλύφθηκε στην Κολομβία καθώς δολοφόνησαν ποδοσφαιριστή, ο οποίος βρέθηκε τεμαχισμένος μέσα σε μια σακούλα.

Η Οντέσα χρησιμοποίησε μαχαίρι και ψαλίδι και έκοψε το κεφάλι. Σχημάτισε έναν σταυρό στην άνω κοιλία και μετά αφαίρεσε τον εγκέφαλο μάλλον με σφυρί, όπως έγινε γνωστό. Ο άνδρας εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου σήμερα και ανέφερε τα όσα είχε γίνει μάρτυρας. Είπε στο σώμα ενόρκων ότι βρήκε την Οντέσα να κάθεται στο υπόστεγό του.

"Φαίνεται πως τη σόκαρα γιατί μάλλον δεν περίμενε ότι θα επέστρεφα. Σκούπιζε τα χέρια και τα μπράτσα της. Φάνηκε να σκουπίζει το αίμα. Έμοιαζε κουρασμένη. Κουνούσε το κεφάλι για να μην κοιμηθεί. Λίγο μετά έπιασε μια μπλε τσάντα. Είχα καθίσει ακριβώς δίπλα της. Από μέσα έβγαλε μία πετσέτα και μια μαξιλαροθήκη και μετά παρουσίασε το κεφάλι.

Το φίλησε στο μέτωπο και το ξαναέβαλε προσεκτικά στην τσάντα, μέσα στην πετσέτα και τη μαξιλαροθήκη" ανέφερε ο άνδρας στην κατάθεσή του. Ο Μάρεϊ είπε ότι δεν ήξερε τι να κάνει και είπε στους ανθρώπους στην τοπική παμπ ότι είχε μία πολύ περίεργη ημέρα. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στις 8 Απριλίου το 2019. Το ακέφαλο πτώμα της βρέθηκε στο κρεβάτι της και ο εγκέφαλός της στο μπάνιο. Η κόρη της βρέθηκε να κρύβεται στη σοφίτα. Η 36χρονη κατηγορείται για φόνο αλλά δεν είναι κατάσταση να δικαστεί για ποινικό αδίκημα.

6χρονος πέθανε από ασιτία - Τον είχαν κλειδώσει οι γονείς τους στην ντουλάπα! (Video)

6χρονο παιδί πέθανε από ασιτία ενώ το είχαν κλειδώσει οι γονείς του στην ντουλάπα. Ένα σοκαριστικό έγκλημα έγινε και στην Ουγκάντα με την 21χρονη Λίλιαν Μουσάζι ισχυρίζεται πως μαία του νοσοκομείου ξερίζωσε το κεφάλι νεογέννητου, με το μωρό να έχει μία τεράστια τρύπα.

Ο Άντονι Μαρτίνεθ και η σύζυγός του Ελίζαμπεθ συνελήφθησαν με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση του 6χρονου γιου τους, τον οποίο κλείδωναν καθημερινά επί 16 ώρες στην ντουλάπα, δίνοντάς του ελάχιστη ποσότητα φαγητού.

Ένας γείτοντας του σατανικού ζευγαριού δήλωσε πως δεν έβλεπε συχνά την οικογένεια ενώ μετά την κηδεία του παιδιού συνέχισαν την ζωή τους σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Οι γονείς πήγαν το παιδί στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν αμέσως πως είχε πέσει θύμα κακοποίησης. Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν και μετά από αναφορές των γειτόνων, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε συλλήψεις. Μαζί συνελήφθη και η γιαγιά του παιδιού, Αν Μαίρη Μαρτίνεθ, για συνεργία.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι έχει ακόμη δυο αγοράκια, ηλικίας 2 και 8 ετών, τα οποία βρέθηκαν την στιγμή της σύλληψης κλειδωμένα στην ντουλάπα. Οι Αρχές της Αριζόνα τα οδήγησαν σε δομή φιλοξενείας για κακοποιημένα παιδιά.

16χρονη έκαψε την οικογένειά της, σκηνοθέτησε τον θάνατό της και... κλέφτηκε με τον σύντροφό της!

Σοκ προκαλεί μια φρικιαστική δολοφονία στις ΗΠΑ με μια 16χρονη, να βάζει φωτιά και να καίει την οικογένειά της, σκηνοθετώντας τον θάνατό της και να κλέβεται με τον σύντροφό της!

Η Κάντανς Γουόλτον και η οικογένειά της, θεωρούνταν νεκροί στην μεγάλη πυρκαγιά που κατέκαψε το σπίτι τους. Η υπόθεση φαινόταν απλή για τις Αρχές, καθώς από την φωτιά δεν απέμεινε το οτιδήποτε. Μόνο στάχτη και αποκαΐδια. Όμως η Κάντανςείχε άλλο σχέδιο! Φρίκη προκαλεί επίσης ένα έγκλημα στην Ιρλανδία, με τον 17χρονο Κιν Μαλρέντι-Γουντς να σκοτώνεται και το σώμα του να βρίσκεται διαμελισμένο.

Από τα δυο πτώματα που βρέθηκαν στο σπίτι, η Αστυνομία θεώρησε πως το ένα άνηκε στην Κάντανς και το άλλο στον Τζέραλντ. Μόνο που το πτώμα άνηκε στην μητέρα της, κάτι που η Αστυνομία άργησε να καταλάβει.

Όμως η εξαφάνιση του αυτοκινήτου της μητέρας, το οποίο ήταν παρκαρισμένο σε ιδιωτικό πάρκινγκ, προκάλεσε αμέσως το ενδιαφέρον των Αρχών. Η παρακολούθηση ξεκίνησε.

Μετά από 12 ώρες και 2.500 μίλια ταξιδιού, η Αστυνομία έκανε την κίνησή της και τότε έπαθαν όλοι σοκ: Πίσω από το τιμόνι βρισκόταν η Κάντανς!

Οι Αρχές πιστεύουν πως η Κάντανς ταξίδεψε μέχρι το Όρεγκον για να συναντήσει τον σύντροφό της και στην συνέχεια να «κλεφτούν», σκηνοθετώντας τον θάνατό της ώστε να ζήσει απαλλαγμένη από την μητέρα της. Το 16χρονο κορίτσι κατηγορείται για διπλή ανθρωποκτονία ενώ η Αστυνομία αναζητά τον σύντροφό της.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share