Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Φρίκη για 21χρονη: Ξερίζωσαν το κεφάλι νεογέννητου - Το μωρό είχε μια τεράστια τρύπα!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

6 Μαρτίου 2020 10:46
Φρίκη για 21χρονη: Ξερίζωσαν το κεφάλι νεογέννητου - Το μωρό είχε μια τεράστια τρύπα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H 21χρονη Λίλιαν Μουσάζι από την Ουγκάντα ισχυρίζεται πως μαία του νοσοκομείου ξερίζωσε το κεφάλι νεογέννητου, με το μωρό να έχει μία τεράστια τρύπα.

Η 21χρονη βρέθηκε στο νοσοκομείο για να γεννήσει, ωστόσο δεν υπήρχαν διαθέσιμα κρεβάτια. Η νεαρή γυναίκα πέρασε 4 ημέρες στους διαδρόμους του νοσοκομείο, με την στιγμή της γέννας να φτάνει. Φρίκη προκαλεί επίσης ένα έγκλημα στην Ιρλανδία, με τον 17χρονο Κιν Μαλρέντι-Γουντς να σκοτώνεται και το σώμα του να βρίσκεται διαμελισμένο.

To βρέφος γεννιόταν ανάποδα, δηλαδή τα οπίσθια έβγαιναν πρώτα και μετά το κεφάλι. Η μαία που δούλευε εκείνη την ημέρα έσπευσε να ξεγεννήσει την γυναίκα. Σε τέτοιες περιπτώσεις η ασφαλέστερη μέθοδος είναι η καισαρική, ωστόσο στην περίπτωση της Λίλιαν δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

«Έβαλε τα χέρια της μέσα, έπιασε το μωρό μου και άρχισε να το στριφογυρίζει. Της είπα να σταματήσει. Φώναξε μια πιο μεγάλη προϊσταμένη. Εκείνη έβγαλε το μωρό. Δεν άκουσα κλάματα. Το μωρό είχε μια τεράστια τρύπα αντί για κεφάλι», δήλωσε σοκαρισμένη η Λίλιαν.

«Ενώ έβγαινε, η μαία το έσπρχωνε μπρος-πίσω. Το μωρό πέθανε κατά την διάρκεια. Πέθανε με φρικτό τρόπο. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει κάποια στιγμή να εκπαιδεύονται», δήλωσε ο πατέρας του άτυχου βρέφους. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για την διελεύκανση της υπόθεσης ενώ στην σωρό του βρέφους θα πραγματοποιηθεί νεκροψία.

Τραγικό! 33χρονος πατέρας ταρακούνησε το παιδί του μέχρι θανάτου από τα νεύρα του!

Ένας πατέρας έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία της κόρης του ηλικίας 14 μηνών, τραυματίζοντας της, αφού την ταρακούνησε τόσο δυνατά σε ένα ξέσπασμα οργής... Διαβάστε πρώτοι στο Athensmagazine.gr

Ο Ντάνιελ Ασχούρστ, 33 ετών, απαλλάχθηκε από κριτική επιτροπή στο δικαστήριο του Μάντσεστερ Στρόουντ στην Βρετανία, για τη δολοφονία της Χόλι, αλλά κρίθηκε ένοχος για την ανθρωποκτονία.

Ο Χόλι υπέστη μώλωπες και αιμμοραγία στην περιοχή της κεφαλής και του λαιμού, αιμορραγώντας στον εγκέφαλο και στα μάτια, με σπασμένο αστράγαλο και δύο πιθανά σημάδια δαγκώματος στο χέρι και στον μηρό του.

Η αστυνομία κλήθηκε από ιατρικό προσωπικό γύρω στις 2 μ.μ. στις 28 Φεβρουαρίου πέρυσι όταν έσπευσαν από το σπίτι τους στο Σίβινγκτον, Γουίγκαν, στο νοσοκομείο.

Είχε υποστεί σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και πέθανε την επόμενη μέρα μετά από καρδιακή ανακοπή. Άλλη μια στιγερή οικογενειακή δολοφονία μετά από αυτή που μπορείτε να διαβάσετε εδώ!

Ο Ασχούρστ λέγεται ότι την έχει ταρακουνήσει με βία, ενώ βρίσκονταν μόνοι στο οικογενειακό σπίτι στο Fleming Court.

Είχε μείνει μόνος του για να την φροντίσει, αφού η μητέρα της Λιν Θόμσον είχε πάει στη δουλειά. Ο Ασχούρστ είπε στους ιατρούς ότι η κόρη του είχε πέσει από δύο σκαλοπάτια στις σκάλες στο σπίτι της οικογένειας.

Αλλά σε μια δήλωση επτά μήνες αργότερα, ισχυρίστηκε ότι είχε κάνει μια σειρά ατυχών τραυμάτων στην κόρη του.

Σε μια βιασύνη για να την πάει στο νοσοκομείο είπε ότι έπεσε πιο κάτω από τη σκάλα όταν γλίστρησε και έχασε την έχασε από την αγκαλιά του.

TAGS
 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share